TV eladással kapcsolatban pár kérdés (? )
Figyelt kérdés
Szeretnénk eladni a 17 éves Panasonic tv-nket, amit akkoriban nagyon drágán vettünk. Tökéletesen működik, tartozékok megvannak. Szerintetek mennyiért kéne eladni? És milyen aukciós oldalon? (pl. vatera stb.)2015. aug. 12. 11:28
1/6 anonim válasza:
Gondolom, ha 17 éves, akkor nem lapos, de talán még csak nem is sík. Vaterán el lehet adni kb. 5 ezer forintért, többet nem ér. A szállítása drága az ilyennek. Esetleg add oda valakinek ingyen, aki rászorul, de vállalja, hogy elszállítja.
2/6 anonim válasza:
'akkoriban nagyon dragan vettunk' - es akkor mi van? A tavalyelott vett (azaz nem egeszen 2 eves) TV-m se eri mar felet sem az eredeti aranak, sot, az utod-tipust is olcsobban aruljak, mint amennyiert en vettem.
Ha kepcsoves TV, akkor tenyleg parezer forint, ha esetleg valami korai plazma, akkor annyit sem adnek erte, mert ennyi ido alatt beegett, kifakult, elhasznalodott az egesz.
4/6 Koplárovics Béci válasza:
Pár hónapja vettem édesanyámnak 72cm-es Sony tévét (képcsöves), az lehet kb 17 éves. Hibátlanul működik, 5000Ft volt. Kb 25km-t kellett érte autóznom. Ebből tudsz kiindulni, tényleg nem nagyon ér többet 5000Ft-nál. Én ezt a vaterán találtam akkor.
5/6 anonim válasza:
Egy nagyobbat 5000Ft körül, ha házhoz viszed.
6/6 anonim válasza:
1995-ben a videómat 47000 Ft-ért vettem. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!