Miért hazudják azt, hogy külföldön minden drágább amikor eBayen harmad áron van minden a külföldi élelmiszer meg tizedannyi szállítással?
Áááásít...
Rendszeresen autózom külföldön, nem is keveset. Nincs különbség a magyar, az osztrák és a német benzin között.
Persze, aki szökő évente eljut külföldre, ahol az egész utat autópályán teszi meg, és csodálkozik, hogy a hétköznapi városi tötymörgés mellett többet fogyaszt a kocsi, mint amikor 1000km-et megy egy tempóban egy irányba, az mindig kelti ezt a legendát.
Az elején szó szerint centiztem, hogy bebizonyítsam, hogy az osztrák benzin mennyivel jobb, teljesen kifogyasztottam a tankot, számolgattam, etc, a vége az lett, hogy feladtam, mert urban legend az egész, gyakorlatilag mérési hibahatáron belül van a különbség
Jah, és a WC-ért fizetni kell rengeteg benzinkúton az osztrákoknál és a németeknél is. Jellemzően a shopban le tudod vásárolni az árát, szóval általában csokira váltható a pisilés ára, de nagyon nincs ingyen.
Ennyit a sztorid valóságtartamáról
Benzin korlátlanul keveredik alkohollal, alkohol meg vízzel :)
Benzinkúton dolgoztam jött 0,73kg/l-es, de 0,89kg/l-es benzin is, minél nehezebb annál szarabb volt!
Nos nézzük.
Segítsetek, hogy otthon milyen árak vannak?
-vidéki városban (Londontól 100km-re) 2 szobás 50nm lakás havi bérleti díja 620 GBP.
_ össz rezsi amiben benne van a havi
-Tv díj
- internet
- gáz
-víz
- villany
- council tax ( nevezhetjük kommunális adónak)
összességében kerekítve 400 GBP
- 1 kiló fehér kenyér: 1, 60 gbp
- 1 literes lidl cola: 49 penny
-autóra évi biztosítás díja: Ez autó függő, én a land roverre évi 900 gbp fizetek
- 1 liter benzin 1.20 gbp
- a taxi épp tegnap hozott haza a vasútállomásról ami a lakásomtól 3,5 km-re van. 10 gbp volt az ár (jatt nélkül)
Egy átlag fizetés amit a legtöbb ember keres olyan 1200-1300 font-
Otthoni árak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!