Hogy legyen több zsebpénzem?
Figyelt kérdés
Szia 13 éves vagyok (fiú) és nem tudom hogy legyen több zsebpénzem.Van 37000 de én most ipad ra gyűjtök szóval az 120000 ft amit nyárra sem gyujtok össze mert akkor van szülinapom. Arra is kérjek pénzt? Vagy valamit dolgozzak? Kérlek válaszoljatok normálisan2017. ápr. 18. 10:43
11/20 A kérdező kommentje:
Erre nem fog sor kerülni mert anyum a telomat sem engedi hogy vigyem suliba nem hogy ipad ot
2017. ápr. 20. 17:32
12/20 anonim válasza:
Sok értelme van a telefonnak ha nincs is nálad egész nap, inkább vett volna egy 3000 forintos telefont amit maradnál hordhatsz.
13/20 A kérdező kommentje:
Joó de ha nem lehet vinni meg ha csúfolnak a szüleim miat mert iphonem van és hogy milyen gazdagok meg minden de ez mind még nem is baj de ha el lopnák akkor a 3000 fts telefont se jó érzés el veszteni
2017. ápr. 22. 20:29
14/20 anonim válasza:
:-)))
Szóval van egy Iphone-od, amit nem vihetsz az iskolába...
"Sokat" ér az a telefon, amin nem lehet felhívni a gyereket, mert a telefont nem viszi/viheti el.
Aztán lesz egy Ipad, amit szintén nem lehet a suliba vinni...
Nem tudom, hogy hallottál-e már arról, hogy nem mi vagyunk a tárgyakért, hanem azok értünk. Azaz a tárgyak elvileg a mi szolgálatunkban vannak, nem azért, hogy a vitrinben nézegessük.
Csúfolnak a szüleid miatt, mert gazdagok? :-) Érdekes, ez pont fordítva szokott lenni - a szegényeket szokták csúfolni... Kicsit kamu szagú ez a kérdés...
Anyukád is milyen hamar ráállt arra, hogy születésnapodra megkapd... Na, mindegy...
15/20 anonim válasza:
Add el az iPhonet hiszen ugyse hordod magadnál, és vedd meg az árából az iPad-et meg egy 3000 forintos telefont.
16/20 A kérdező kommentje:
Jaaj gyereket inkább hagyjuk ezt az egészet :) nem értetek ti engem az jobb lenne ha a suliban el venné a tanár és év végén adná vissza? Ipaddal nem is lehrt telefonálin csak wifi vel de az nincs a suliban csak kódos anyum meg ha elvenné a tanár azt mondaná hogy "én mondtam hogy ne vidd el suliba !"
2017. ápr. 23. 09:12
17/20 anonim válasza:
Te nem értesz semmit, iPadet otthon használod, az olcsó telefont meg telefonálásra.
18/20 A kérdező kommentje:
Igen de telo tudom hogy telefonálásra van de suliba akkor sem szép dolog vinni megszegem a házirendet a tanároknak van telefonjuk es majd azok fel hivják anyumat nem pedig en mikor nem lehet vinni suliba szóval ne mond azt hogy vigyem mert nem fogom
2017. ápr. 23. 13:24
19/20 anonim válasza:
Nem azt írtam, hogy vidd az iskolába. Azt írtam add el a telefont és vedd meg az iPadet az árából. És vegyél mellé egy szar telefont amivel tudsz telefonálni otthonról is meg ha mész valahova és kell onnan is.
20/20 A kérdező kommentje:
Á nem a telomas semmmikép ! Inkább a laptopom vagy ipod de telot neeem es neeeem 😁😀
2017. ápr. 23. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!