Mit tudnék tenni hogy legyen egy kis zsebpénzem? (többi lent)
Diákmunka, öcsi, sokan ebből tartják el magukat a diákévek alatt. Esetleg megtanulhatsz tőzsdézni is, bár annak nagy a kockázata, de ha ügyes vagy, akkor jó befektetés. Pl. hétfőn lesz Pesten egy ingyenes konferencia (megbízható pénzügyi cég a háttér), de járják az országot, máshol is megszervezik, ha érdekel, mutatom a linket, de előbb mindenképpen kell egy kezdeti tőke, ami munkával lehet, de egy ilyen ingyenes konferenciát érdemes meghallgatni, ha érdekel a téma, ott még kérdezhetsz is, és nem csak a sablont olvasod, amit a neten kiírnak az ilyennel foglalkozó oldalak. Ha úgy alakul a hétfőm, akkor én elmegyek, mert kíváncsi vagyok, meg középiskolában tanultam erről egy valamennyit, el is vittek minket osztállyal egyszer a tőzsdére (bár nem kereskedtünk, csak megmutatták, milyen ott az élet).
Gondolom kisebb pénzek most nem nagyon érdekelnek, amit interneten kaparhatsz össze, ha mégis, szólj, és írok privátban, de ezek között is van olyan, amihez valamit jól kell tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!