Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tudnék tenni hogy legyen...

Mit tudnék tenni hogy legyen egy kis zsebpénzem? (többi lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok én egy 19 éves talpraesett fondorlatos és aktiv srác vagyok nem félek és nem ilyedek meg semmitöl már nagyon régota agyalok rajta hogy mit tehetnék ilyen fiatalon iskola mellett hogy legyen egy kicsivel több lóvém milyen bizniszt kellene csinálni mivel kellene foglalkozni hogy kicsivel több legyen a zsebemben. Probalkoztam mar rengeteg szerencsejátékkal jók-jók de nem valami stabil pénzforrások sajnos, sok mindennel bizniszeltem már meg ilyenek de ezek sem a legjobbak. Ha valaki tud valami jót esetleg irhatna ötleteket, vagy várok privát emailokat is szivesen! (csak komoly válaszotokat várom) elöre is köszönöm F19
2010. nov. 11. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Diákmunkával keresel egy nagyobb összeget és azt befekteted valamibe.
2010. nov. 11. 20:55
 2/5 A kérdező kommentje:
például mibe fektessem bele ? :)
2010. nov. 11. 21:11
 3/5 anonim ***** válasza:
86%
Hát én speciel dolgozom iskola mellett és nem csak zsebpénzem van, hanem meg is élek belőle.
2010. nov. 11. 21:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Diákmunka, öcsi, sokan ebből tartják el magukat a diákévek alatt. Esetleg megtanulhatsz tőzsdézni is, bár annak nagy a kockázata, de ha ügyes vagy, akkor jó befektetés. Pl. hétfőn lesz Pesten egy ingyenes konferencia (megbízható pénzügyi cég a háttér), de járják az országot, máshol is megszervezik, ha érdekel, mutatom a linket, de előbb mindenképpen kell egy kezdeti tőke, ami munkával lehet, de egy ilyen ingyenes konferenciát érdemes meghallgatni, ha érdekel a téma, ott még kérdezhetsz is, és nem csak a sablont olvasod, amit a neten kiírnak az ilyennel foglalkozó oldalak. Ha úgy alakul a hétfőm, akkor én elmegyek, mert kíváncsi vagyok, meg középiskolában tanultam erről egy valamennyit, el is vittek minket osztállyal egyszer a tőzsdére (bár nem kereskedtünk, csak megmutatták, milyen ott az élet).

Gondolom kisebb pénzek most nem nagyon érdekelnek, amit interneten kaparhatsz össze, ha mégis, szólj, és írok privátban, de ezek között is van olyan, amihez valamit jól kell tudni.

2010. nov. 11. 22:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát a diákmunkán nagyon gondlokozom igy suli mellett csak annyi hátránya van hogy idén érettségizek ugyhogy lehet csak nyártol lesz megvalositva.. kedves utolsó köszönöm részletes leveled elfogadom a linket a tozsdevel kapcsolatban és nagyon szivesen elolvasnam a kissebb netes megoldásokat is ha elküldenéd nekem privátban. köszönöm a válaszokat!!
2010. nov. 12. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!