Hogy legyen több zsebpénzem?
Figyelt kérdés
Szia 13 éves vagyok (fiú) és nem tudom hogy legyen több zsebpénzem.Van 37000 de én most ipad ra gyűjtök szóval az 120000 ft amit nyárra sem gyujtok össze mert akkor van szülinapom. Arra is kérjek pénzt? Vagy valamit dolgozzak? Kérlek válaszoljatok normálisan2017. ápr. 18. 10:43
1/20 anonim válasza:
Ipadet venni 13 évesen felesleges, mert nem tud többet, mint más tablet, sőt, kevesebbet tud és csak a márkáját kell megfizetned, mert az presztizsértékű.
2/20 anonim válasza:
Egyetértek... Ráadásul 37 ezerből már simán tudsz egy tabletet venni.
3/20 A kérdező kommentje:
Igen csak tudjátok volt márt tabom és pórul jártam vele mert 1 gagyi volt 2 lefagy mint az állat 3 nem tetszik az android
2017. ápr. 18. 13:50
4/20 A kérdező kommentje:
Amúgy nem a kérdésre vállaszoltok
2017. ápr. 18. 13:50
5/20 anonim válasza:
Lejmolj a rokonaidtól, ennyit tudsz tenni. Aztán vedd meg azt a fost 120-ért :D
6/20 anonim válasza:
De nem csak ez a 2 fajta van, a gagyi meg a túlárazott. Vannak középkategóriásak is, amik ugyan olyan jók, mint egy ipad
7/20 anonim válasza:
Jó, akkor a kérdésre is válaszolok (2-es vagyok):
13 évesen SEMMIT nem dolgozhatsz - hivatalosan - mivel 15 évet betöltve is csak nyáron és szülői engedéllyel dolgozhatsz.
Illegálisan csinálhatsz ezt-azt - pl. segédmunka nyáron valakinél - csak akkor meg fennáll a veszélye annak, hogy nem leszel kifizetve.
És még egyszer, ha tetszik, ha nem: egy 13 évesnek TOTÁL FELESLEGES egy 120 ezres Ipad (csökkentsd az igényeidet és akkor boldogabb ember leszel)
8/20 A kérdező kommentje:
Anyumékkal megbeszéltem es azt mondják majd ki pótolják nyárra megkapom csak legyek jó
2017. ápr. 18. 14:50
10/20 anonim válasza:
És majd akkor is biztosan ekkora lesz a boldogság, amikor tesióra alatt, vagy egyéb más alkalommal lenyúlják a táskádból, mert gondolom a suliba ezt is alapfelszerelséként hordod majd, hiszen másképp hogyan lehetne villlogni vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!