Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyik futár visz óriás csomagot?

Melyik futár visz óriás csomagot?

Figyelt kérdés
autó első hátsó üléseket kellene szállítani, kérdés mennyiért és milyen futár visz ilyet egyáltalán? köszi
2017. ápr. 4. 23:32
 1/4 anonim ***** válasza:

DPD nek tuti van óriás csomagja,

Szerintem posta MPL is elviszi, mit írnak az oldalukon?

2017. ápr. 5. 04:40
 2/4 anonim válasza:
Pl.a Royal.
2017. ápr. 5. 07:27
 3/4 anonim ***** válasza:
HDT
2017. ápr. 5. 07:53
 4/4 anonim ***** válasza:

A DPD is szállít 50 kg-ig, de ott az ülések a mérethatárba szerintem nem férnek bele: leghosszabb oldal max. 175 cm, össz (széle, hossza magasság) 300 cm.

[link]

Ezzel szemben a HDT - bár nem futárcég, hanem házhozszállító - 80 kg-ig szállít:

"Egy egy darabból álló küldemény maximális súlya 80 kg lehet.

Egy küldemény több terméket is tartalmazhat, ebben az esetben minden megkezdett 80 kg után ismétlődik a szállítási díj.

Egy küldemény összeadott szélessége, hosszúsága, magassága maximum 300 cm lehet.

Ennek túllépése esetén minden megkezdett 300 cm után ismétlődik a szállítási díj. Egy egy darabból álló küldemény leghosszabb oldala maximum 250 cm lehet, de csak 1 befoglaló él haladhatja meg a 200 cm-t."

Szóval szerintem is a HDT lenne számodra megfelelő - csak kalkuláld bele, hogy lassabb, mint a futárcég.

[link]

2017. ápr. 5. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!