Vaterán a személyes átvételes árukat miért kell olyannak megvenni aki postáztatni akarja?
1 Forintos aukció ért véget, oda is írtam, hogy személyesen elvihető, erre az ország másik végén lakik a nyertes.
Régebben is volt ilyen de az egy könyv volt és postáztam, de ez egy nagy szék, aprópénzért szórakozzak a szétszedéssel, csomagolással és valahogy a postára is juttassam le..
Nektek volt ilyen?
Miért kell ezen kiakadni?
a) Becsomagolod, és elküldöd neki futárral.
b) Megmondod neki, hogy személyesre volt meghirdetve, nem postázod.
minek szednéd szét?
csomagold be, ő meg rendelje meg a futárt hozzá (előre, amit ő fizet)
Igen, végül így lett, nyilván én nem fogom az árunál többe kerülő postát fizetni.
Csak nincs autóm de gyerekem igen, nincs sok szabadidőm, dobozt kellett szerezni, hazavinni, most meg otthon várja a doboz hogy após elvigye a postára, mert végül is meg tudom oldani és tud várni, hogy ne kelljen egy ezressel többet fizetnie a háznál felvételért..
Nem tudom legközelebb hogy kellene, kiírom, hogy aki megnyeri és a fentiek ellenére postával akarja, annak negatívot adok?
Én egyszer ilyenre kaptam bosszú negatívot, mert nem akartam postázni.
Töröltetve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!