Ha soha nem akarok dolgozni 4 lakás el fog tartani egesz életemben?
Ferfi vagyok :-)) menjek férjhez? Mit dolgozzak menjek el egy boltba vagy bizto őrnek minek az mivel jobb mint ha nem csinálok semmit?
Járok a kondiba usziba elég elfoglaltság az nekem.
Én is hasonlóban gondolkozom, bár eddig még csak 2 lakásom van meg egy családi házam vidéken. 40 éves mérnök vagyok, azt tervezem, hogy nemsokára csak 4 órás munkát vállalok, a maradék időben kertészkedek, barkácsolok. Persze nem utolsó szempont, hogy értek a villanyszereléshez, a festéshez, kicsit a vízszereléshez. Tehát, ha a lakásokat egy kicsit upgrade-elni kell, akkor azt meg tudom oldani.
A helyedben találnék valami laza alibi melót a lakások mellé. Van ismerősöm, akinek 12 lakása van, de mellette még elment egy multihoz menedzsernek.
Viszont ne felejtsd el, hogy 4 lakás kiadása már a NAV-nak is feltűnik. 16%Szja-t kell fizetni. kb 1 millió bevétel felett meg TB-t is. Esetleg érdemes lehet gondolkodni egy ingatlan kezelő cég alapításán, de ehhez kérdezz meg valami könyvelőt.
Úgy gondoltam hogy kiadom cégnek aztan airbnbztesse. Most jelenleg úgy vettem ezeket hogy megvettem 400 e körüli áron nmét 2 nek aztan a duplájaért eladtam mire felépült. Aztán így tovább tóbb projektben amíg összejött a 4.Am most már ezt nem lehet eljátszani. Meg melós én meg pihennék. Végzettségem meg nekem olyan nem nagyon van csak érettségi. A gyúras köt le jól elvagyok ezzel más nem is érdekel.
Utolso latom Te elég eszes vagy hol vennel a helyemben esetleg ujabb lakast ahol felmehetnek az árak felépülés után?
A sétányon meg a 9 ben mar biztos nem lesz akkor arrobbanas ezzel nagy mázlim volt. Egy örökölt balatoni nyaralót adtam el az volt a kezdő tőke de jol megforgattam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!