Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A következő munkaköröknek mi...

A következő munkaköröknek mi az értelmezése? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Szeretnék jelentkezni egy munkahelyre de ott most több munkakörbe is van felvétel. szeretnék utánajárni mit takarnak ezek. Nem akarok ugy menni oda hogy azt se tudom mire jelentkezem :) aki tud segítsen,...beültetőgép kezelő; line-feeder;anyagellátó;hibakereső operátor; és ezekben a munkakörökben mik a feladatok ? mennyire megerőltető vagy éppen megfelelő? egy munkát kereső 20éves lány
2010. máj. 11. 19:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Azért jó lenne tudni, hogy egy csibekeltetőbe vagy brókercéghez mész.
2010. máj. 11. 19:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A line-feeder ["sor/szalag-etető"] az, aki a szalaghoz mozgatja az anyagot. Az anyagellátó hasonló, talán inkább a raktárban mozog. Ezek eléggé megterhelő feladatok, sokat kell hozzá mászkálni, precíznek kell lenni, mikor mennyi anyagot igényel melyik egység.

A hibakereső operátorra pedig azért hárul nagy felelősség, mert neki kell megnéznie pl. az esztétikai hibákat vagy valamely egység hibáit, általában szúrópróbaszerűen.

A beültetőgép-kezelőt nem tudom, mi lehet, csak tippem van rá.

Szerintem mindegyik megerőltető (ha anyagot kell mozgatnod, az fizikai terhelést is jelent, sétálgatást, huzavonát, még félig gépesítve is, raklappal), de még inkább monoton.

De ha kell a munka, a pénz, nincs más lehetőség, akkor mindegyiket túl lehet élni!!!

Személyes tapasztalatról annyit, hogy apám hibákat keres egy gyárban, baromira unja, felelősséget is kell vállalnia mindenért (utálják a soron, mert az ő hibáikat ha kiszúrja, lecseszik őket; de ha elnéző, akkor meg hibás áru kerül a csomagolóba, aztán a vevőhöz).

2010. máj. 11. 19:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Öhm, kiegészítés: én ezt egy szórakoztatóelektronikai termékeket gyártó cégről mondtam el, de tényleg nem mindegy, csibefarmra mész-e vagy máshová. Mert attól függ, megterhelő lesz-e, fizikailag/szellemileg. :s
2010. máj. 11. 19:56
 4/6 anonim válasza:

Szia!

Ezek az állások, mind egy öszeszerelő üzem (pl, telefon, pda, stb) tipikusan 3 műszakos, gépsor melletti munkái... Droidmeló, nincs benne köszönet, se szünet (akkor mehetsz wc-re, ha van aki közben beáll a helyedre...). Jellemzően a megrendeléstől függ a melósok száma, tehát nem hosszútávra tervezhető, én elkerülném.

2010. máj. 11. 20:01
 5/6 anonim ***** válasza:

Dolgozni kell valahol. Ha nincs más lehetőség, vállald el. Fiatal vagy, később sem lesz egy hátrány, ha kipróbálod magad a fizikai munka terén. Te is bírni fogod, hisz sokan csinálják. A megélhetéshez pénz kell. És azért nem olyan rosszul fizetik ezt a munkát. (persze nem a diplomás keresethez számítva).

A beültetőgép az a gyártó sorban lehet, géppel beszerelni alkatrészt.

2010. máj. 12. 09:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát igen kell a pénz :( Igaz hogy erre a munkahelyre 8 általánossal vesznek fel embereket. Nekem érettségim van ..és folyamatban a szakmám.. de hiába van mert nem tudok olyan pozícióba elhelyezkedni ahol a végzettségemnek megfelelő lenne. Csak olyan helyekre vesznek fel ahol 8 általános az elvárás... :S Röhelyes azért ez a rendszer szerintem ..... :S
2010. máj. 12. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!