Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ti mennyit kerestek és minek...

Ti mennyit kerestek és minek dolgoztok? Mennyire elég az egész család eltartásához?

Figyelt kérdés
Mi a szakmátok, mit végeztetek? Mennyi az össz fizetésetek amiből mennyit tudtok félrerakni?
2017. márc. 14. 17:33
 1/10 A kérdező kommentje:

GYAKORIKÉRDÉSEK.HU

Amit máshol nem mertél... itt megkérdezheted!

Ebből melyik szót nem érted? Ez egy kérdezős fórum, nem muszály válaszolni ha úgy gondolod. Úgy fogom értékelni a válaszod, amennyire nekem hasznos volt. Remélem lesz még olyan válaszoló is, amelyik nem harapott citromba.

2017. márc. 14. 17:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen első. Ez egy ilyen oldal, ahol kérdezni lehet. Ha nem tudsz válaszolni akkor tovább lehet menni.
2017. márc. 14. 17:51
 3/10 anonim ***** válasza:
115000ft-ot keresek, a feleségem is kb. ennyit keres, félrerakni nem tudunk.
2017. márc. 14. 17:55
 4/10 anonim ***** válasza:

Férjem:automatizálási mérnök 400.000 plus cafeteria

én:HR generalista 480.000 plusz cafeteria és prémiumok

Bőven kijövünk, havonta körülbelül 300.000 körül szoktunk félretenni.

2017. márc. 14. 17:57
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
hát a hr generalistától max az esik hasra, akinek fogalma sincs arról, ez mit takar, én meg tudom, hogy ez a bér oda kamu.
2017. márc. 14. 21:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Utolsó, mutassak bérpapírt esetleg? Miért hazudnék egy anoním oldalon? De ha ennyire tudod, akkor kérlek meséld el hogy mi is a munkám,és mennyit keresek,kérlek:-)te úgyis jobban tudod...egyébként meg nem azért írtam hogy bárki is hasraessen, ez volt a kérdés, ha nem tűnt volna fel.
2017. márc. 14. 21:37
 7/10 anonim ***** válasza:

betanított munka. Mindennel együtt olyan átlag 130e/hó nettóban.

Család nincs, se kutya, se macska. Otthon lakom a szülőknél. Egyedüli megélhetésre albérletben kb lehetetlen volna belőle.

2017. márc. 14. 22:19
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszkat:) Nem kell itt egymásnak esni, csak azért kérdezem mert lövésem sincs mivel foglalkozak majd ami jól keres és állatszeretet, kézügyesség, szorgalom kell hozzá. Igazából mindenből 5ös vagyok, év közben is csak 5-6 4es "csúszik be" hármas alig. Ezért nehéz a választás. A hobbim elég drága, így kellene egy jól fizető állás. Ha lesz egy párom akkor együgtt jó lenne úgy kb 800ezer felett keresni (nettó).
2017. márc. 14. 22:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Legyél állatorvos. Sokan közülük már csak azért, hogy egyáltalán ránéznek arra a kis állatra, elkérnek 10 ezret és akkor még nem volt egy vizsgálat se. De aki igazán szereti a kutyáját, macskáját, úgyis az utolsó fillérét is ráköltené, úgyhogy lesz bőven páciens. A kézügyességedet kamatoztathatod a műtétek során és a szorgalmadat is, amikor az egyetemet végzed. És lesz bőven mit a tejbe aprítani. Hajrá!
2017. márc. 15. 00:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen ezt mondták sokan de nem lenne szívem altatni és hallgatni a szar gazdik észosztását a sok szapit. Jobb a tudatlanság. Egyébként Mo.n nem jó orvosnak lenni. Orvos családból származom, csak a stress állandóan.... Nem kellene ez nekem, esetleg a magán-fogorvos lenne jó, azt el tudom képzelni.
2017. márc. 15. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!