Hol keressek tanácsadókat? Elina Med-hez?
Én Oriflame-nél vagyok és én is beléptem 1 hete az Elina Med-hez. 😆
Ma jött meg a kezdő csomagom nagyon jók a termékek. Face-en keress avon-os, vagy Oriflame-es tanácsadokat. Lehet a kettőt együtt csinálni.
honnan tudod, hogy ami német, az jobb minőségű, mint a lengyel? :D
minek többször felrakni ugyanazt a kérdést? itt nem fog érdekelni semmit ez a szar mlm típusú "tanácsadósdi"...
bocsáss meg azért, mert én gondolkozok, és nem ugrok bele minden szarba, ami tökéletesre van fényezve :D
burkoltan reklámozni/hirdetni meg egyébként sem lehetne az oldalon, tehát én nem pattognék...inkább menjetek, csöngessetek be idegenekhez, és terjesszétek az igét, hogy ez milyen egy kivételes, kihagyhatatlan lehetőség, és hogy aki nem lesz tanácsadó, az 1 hónap múlva már sajnálhatja :D
ilyenbe csakis birkák mennek bele, mint ti :D
ha ezek a nagyon jó, német minőségű cuccok nem lennének full eladhatatlanok, akkor mindenki ezzel akarna foglalkozni, és nem kellene toborozni az embereket...:D
egyébként sem tudom, mit vártok. gondolom egyikőtök sem bőrgyógyász vagy kozmetikus, hogy az emberek bevegyék, ahogy Andika a pénzügyről rá akarja dumálni a kollégájára mindenféle roppant hiteles információkkal ezeket a szarokat, hogy mer ez jobb mint a bótban, mernémet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!