És nálunk úgy megy hogy nem anyuci apuc veszi meg hanem nekem kell össze gyűjteni,max.1-2000-rel kipótolják.
És szeretnék valahogy kicsit gyorsabban több pénzt keresni.Minden hétköznap kapok 6-700-ft-ot hogy vegyek kaját.De ha viszek akkor is kapok.Tehát ha az megmarad akkor már jól állok.Viszont még valahogy szeretnék keresni egy kis plusz pénzt de nem tudom hogyan.Diákmunkára még nem hetek,szomszédok nem olyanok,hogy pénzért segíthetnék.SEGÍTSETEK KÉRLEK! 12/L
2017. febr. 11. 10:26
1/7 anonim válasza:
Most volt karácsony mondhatod ilyen ünnepeken hogy adjanak inkább pénzt mert telefonra gyüjtessz
Diákmunka kilőve... 16.év a minimum
Tanulmányi eredmény vagy évvégére megmondod hogy ha jó lessz az átlag vegyek meg stb
De ha pl múlt hónapban kaptál új telót ne várd hogy megveszik :/
2017. febr. 11. 10:59
2/7 A kérdező kommentje:
Májusban kaptam,de hal befelé :(
2017. febr. 11. 11:04
3/7 anonim válasza:
Sehogy, GYEREK VAGY. Fogd fel. Legyél életképes, elsőnek olvasd vissza a másik millió ilyen kérdést és gyűjts ötleteket onnan.
2017. febr. 11. 11:07
4/7 xswerdy válasza:
a májusban kapott telefon garanciális. Javíttads meg, ha gond van vele.
2017. febr. 11. 12:21
5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó.Nincs rá garanciánk
2017. febr. 11. 13:08
6/7 anonim válasza:
IPhone egy fos.
2017. febr. 11. 20:14
7/7 anonim válasza:
Nyáron mondjuk mehetsz gyümölcsöt szedni. Ha bírod a fizikai munkát és kitartó vagy akkor ha több ilyen gyümölcsszedős munkára mész összegyűlhet egy telefonra, bár az iPhone elég drága, inkább olcsóbb telefonnal elégedj meg. Vagy add el interneten az olyan dolgaidat amire nincs szükséged, bár nincs garancia hogy megveszik, meg attól függ miket adsz el, elég sok hirdetést kell feladni hogy jelentősebb összeg jöjjön belőle. Mehetsz idősebb embereknek is segíteni a ház körül, a háztartásban egy kis pénzért és ha sok emberhez mész abból is jöhet pénz. Most ennyi jutott eszembe, próbálkozz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!