16 évesen hogyan keressek pénzt?
Munkával, mint akárki más, főleg, hogy lottózni és szerencsejátékozni még nem mehetsz, ritkán néhányaknak úgy is sikerül...
Van erre külön fogalom is aminek helyzete már intézményesített: diákmnunka.
Kijavítanak ha tévednék, de én úgy tudom a tankötelezettséget levitték 16 évre, szóval már dolgozhatna a kérdező, ha akarna és nem feltétlenül kell diákmunkát vállalnia.
Mostanában folyamatosan azon gondolkodom, hogyan is lehetne minimális tőkebefektetéssel egy kis vállalkozást kezdeni. Közvetítés, reklámok, alkalmazások, ilyesmiken gondolkodtam.
@13:19
Azért nem gondolom hogy egy 16 évesnek "egy kis zsebpénzért" sutba kéne dobnia a tanulmányait és neki vágni a főállású dolgozó életnek 8 általánossal...
Egyetértek, de az első kettő válaszoló csak a diákmunkát említi; a valóság pedig az, hogy több lehetősége van, például akár el is mehetne dolgozni teljes állásban.
#8 Belátom, a válaszom és a stílus/hangnem alapján, valóban kötekedni próbálok.
Azért még megemlíteném, hogy 16 évesen az iskola mellett nem egy elrugaszkodott példa a saját (egyébként nem túl fehér - értsd: fekete) vállalkozás. Pláne, ha nem gimnáziumba jár, hanem szakmája (és tudása) is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!