Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 16 évesen hogyan keressek pénzt?

16 évesen hogyan keressek pénzt?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és sokszor szükségem lenne egy kis zsebpénzre mert a szüleim szinte semmit nem vesznek meg nekem. Mivel tudnék pénzt keresni?
2017. jan. 12. 12:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
34%

Munkával, mint akárki más, főleg, hogy lottózni és szerencsejátékozni még nem mehetsz, ritkán néhányaknak úgy is sikerül...

Van erre külön fogalom is aminek helyzete már intézményesített: diákmnunka.

2017. jan. 12. 12:39
 2/11 anonim ***** válasza:
52%
diákmunka
2017. jan. 12. 12:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Kijavítanak ha tévednék, de én úgy tudom a tankötelezettséget levitték 16 évre, szóval már dolgozhatna a kérdező, ha akarna és nem feltétlenül kell diákmunkát vállalnia.

Mostanában folyamatosan azon gondolkodom, hogyan is lehetne minimális tőkebefektetéssel egy kis vállalkozást kezdeni. Közvetítés, reklámok, alkalmazások, ilyesmiken gondolkodtam.

2017. jan. 12. 13:19
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én hétvégente a Rossmannban dolgozom, árufeltöltés,pakolás, takarítás, ilyesmi, suli mellett tök jó.
2017. jan. 12. 13:26
 5/11 anonim ***** válasza:
72%

@13:19

Azért nem gondolom hogy egy 16 évesnek "egy kis zsebpénzért" sutba kéne dobnia a tanulmányait és neki vágni a főállású dolgozó életnek 8 általánossal...

2017. jan. 12. 13:29
 6/11 anonim ***** válasza:
24%

Egyetértek, de az első kettő válaszoló csak a diákmunkát említi; a valóság pedig az, hogy több lehetősége van, például akár el is mehetne dolgozni teljes állásban.

2017. jan. 12. 13:36
 7/11 anonim ***** válasza:
34%
Keress internetes társkeresőn, Badoo.com, ilyesmi egy jó gazdag fiút, később pedig rosszlanyok.hu. Egy-másfél órát átlagosan 15 ezer forintért szoktak vállalni. Megcsinálnak napi 4-5-öt, az bizony 60 ezer körül jön ki naponta.
2017. jan. 12. 13:43
 8/11 anonim ***** válasza:
69%
#6 Mehet kuncsogni nagyihoz, koldulhat az utcán, örökölhetne, lophatna, rabolhatna, találhatna pénzt, informácival láthatná el a rendőrséget jutalom ellenében (nem tudom itt van e korhatár), csempészhetne, drogot árulhatna, zaciba vihetné a családi aranyat.. stb... Biztos azért kötekedsz, mert mi nem soroltuk fel mindet csak a legevidensebbet? A te válaszod éppannyira teljesértékű, mint akikbe belekötni próbálsz...
2017. jan. 12. 13:45
 9/11 anonim ***** válasza:

#8 Belátom, a válaszom és a stílus/hangnem alapján, valóban kötekedni próbálok.

Azért még megemlíteném, hogy 16 évesen az iskola mellett nem egy elrugaszkodott példa a saját (egyébként nem túl fehér - értsd: fekete) vállalkozás. Pláne, ha nem gimnáziumba jár, hanem szakmája (és tudása) is van.

2017. jan. 12. 13:56
 10/11 A kérdező kommentje:
tudom hogy diakmunka, de nyiregyhaza kornyeken nem nagyon talalok
2017. jan. 12. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!