12 évesen hogy keressek pénzt?
Sziasztok!
Volt egy balesetem, összetört egy kocsi és nekem kell fizetni (79000 Ft). A mamám azt mondta, ő fizet 30000 Ft-ot, csak hát a többi... Az én 30000 Ft-omból nem lesz könnyű, ez még így csak 60000... Ráadásul másra is kell pénz... Csak azért írtam le, hogy ne hidd, hogy laptopra vagy ilyen gyerekes dolgokra kell. Ez fontos dolog...
12/L
Legálisan csak és kizárólag művészi tevékenységgel lehet ebben a korban pénzt keresni.
Vagy eladhatsz pár dolgot.
Feketén van mindenféle munka:
lényegében akármi, ha vannak rá ismerőseid.
12 évesen hogy a fenébe tudtál egy kocsit így összetörni?
kiskorúként nem lehetsz felelős az általad okozott kárért. Szüleidnek kel fizetnie, aztán majd valahogy behajtják rajtad, pl zsebpénz elvétele, megvonása... de a károsult felé a szüleidnek kell rendeznie a dolgot.
"12 évesen hogy a fenébe tudtál egy kocsit így összetörni? "
Mondjuk pl nekiment bringával? Én inkább a 79.000Ft-on csodálkozom, keveslem :D
Am, sehogy nem tudsz pénzt keresni, adj el pár nem használt cuccod.
basszus, ennyire nekimenni bringával? hogyan??? ráadásul mindezt úgy, hogy a kocsi teljesen vétlen a dologban?
bocsánat, hogy értetlenkedem, de nekünk bő 2x ekkora kárunk lett úgy, hogy másik autó jött belénk (nem kicsit), és teljes hátsó lökhárító-csere, oldalsó lemez javítás, és az egész hátsó fertály fényezése benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!