Hogy keressek pénzt 12 évesen?
Figyelt kérdés
Szóval 12 éves vagyok és vasárnaponként kaptam 500Ft-t, de megvonták a rossz jegyek miatt, szerintetek hogy kereshetnék pénzt gondoltam rá hogy a szomszédtól, de ő így is szegény és nem tudom hogy mondanám meg neki hogy le menjek a boltba 1000 Ft-ért szóval adjatok valami tanácsot léci!(JA ÉS NEM KELLENEK AZ OLYAN BESZÓLÁSOK, HOGY NEM KELL NEKED PÉNZ STB.)2015. máj. 15. 17:39
1/5 anonim válasza:
Bocs, de sehogy. Ha szegény a szomszéd akkor nem fog fizetni azért hogy elmenj a boltba, és nem lehet 12 éveseket foglalkoztatni, szóval semmi esélyed munkára. Tanulnod kellett volna jobban. Esetleg legyél szorgalmas otthon, takaríts, mosogass el, porszívózz, törölj fel. Na meg tanulj. Ha ezt látják (de nem csak 2 napig, hanem tartósan) akkor biztos hogy kapsz majd pénzt is.
2/5 anonim válasza:
Koss uzletet szuleiddel takaritas, kertimunka. Stb
3/5 anonim válasza:
Kezdj el programozni, írj android appokat, a reklámokból simán jön naponta is 500 forint, ha ügyes vagy. :)
Ha meg nagyon benne vagy, gennyesre keresheted magad egy ötletes és jó marketinges alkalmazással/játékkal. De szerintem erre max. 10 év múlva lenne esélyed, addigra meg már lehet, teljesen más irányt vesz a technológia.
4/5 anonim válasza:
Tanulj, es javits a jegyeiden, mert ha azzal foglalkozol amivel meg nem kene, meg jobban romlik az atlagod, ami egy ido utan nem csak penz megvonassal fog jarni a szuleid alltal, hanem egyre kemenyebb megvonasokkal. Gondolok itt arra hogy nincs internett, szobafogsag, kulon orak stb. Gondolkozz.
5/5 anonim válasza:
Olvass könyveket. Komolyan. Segít.
Ja, és felejtsd el egyelőre a pénzkeresést, magadba fektess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!