A T-Mobile jogtalanul akar befizettetni velem egy bizonyos összeget. Érdemes fellebezni a Média és Hírközlési Bizottságnál? És, hogyan?
Lejárt az előfizetésem, így előtte egy héttel, bementem aláírtam a lemondó nyilatkozatot. Mondta az ügyintéző hölgy, hogy nyugodtan beszéljek, majd lekapcsolják valamikor a kártyát. Kb 8 nap. Így is tettem. Csoportos beszedéssel levonták az utolsó díjat, minden rendben volt. Erre egy hónap múlva jött egy nagyobb csekk, amit nem tudtam mire vélni.
Aztán kiderült, hogy az alatt a 8 nap alatt ugy áttetek egy drágább csomagba, mivel lejárt az előfizetés. Csak engem erről sem írásban sem szóban nem tájékoztattak, hogy akikkel eddig ugye ingyen beszéltem hírtelen 50 ft os percdíj lett. De én ugye beszéltem nyugodtan.
Bementem fellebbezni, hogy ez mi? És akkor elmondták, szerintem jogtalan. Írásban is fellebeztem de azt írták sajnálják fizessem be és kész! Nem fizetem!!!!
Valaki járt már így??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!