Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tippmix stratégia működhet...

Tippmix stratégia működhet vagy csak szerencsém van eddig?

Figyelt kérdés

Elkezdtem előszőr 1.000 Ft-tal (többel nem akartam, buktam én már nagyokat különböző szisztémákkal)

Azt elosztom 4-el és akkor egy szelvényre kb 250 et teszek.

Ezt úgy hogy kiválasztok kb 10-12 rizikós meccset (2,50-4,00) hazaira olyan meccseken ahol a hazai erősebb mint a vendég (néhány példa: Metz - Marseille, Burnley - Leicester, Benfica - Dortmund, Psg - Barca, Gent - Tottenham) vagy pedig teniszt, ott is 2,50 körülit 2 alá nem megyek és 3 felé sem, fociban 3 fölé igen, mert ott ugye 3 esély és nagyobbak az oddsok...

Választok egy fix meccset 1,10-1,2 és a mellé megjátszom ezeket 2/10 vagy 2/11 attól függ hány meccs van. Eddig a találti arány nem számoltam de 1.000 -re 1.500 körül jött ki. Volt ami minuszos volt ami pluszos szelvény nyilván.

Nem minden napra és nem minden meccsre rakok.

Az alapja az egésznek, hogy ha valamelyik jó hazaiban általában az underdog csapat, és a favorit vendég, mégis a hazaira teszek. Sokszor a vendégnek 1,75-2,00 az oddsa, de szerintem csak azért mert az a "nevesebb" csapat.

Amelyeket írtam jó példák rá, akár a Burnley - Leicester hazaiban az egyik legerősebb, másik vendégben még nem is nyert, és 2.6 volt rá... PSG otthon nem kapott ki nem is tudom mióta mégis a Barca a nagyobb név...

Véleményekre lennék kíváncsi? :)

2017. febr. 17. 14:40
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Mi a te stratégiád?

én másét is szívesen meghallgatom :)

2017. febr. 20. 19:41
 12/14 anonim ***** válasza:

Mindig ugyanarra a csapatra fogadok, és mindig döntetlent. Van két jégkorongcsapat külön-külön, illetve párban olasz-francia focicsapat (ezekből 2x2), mellette még egy chilei-kolumbiai fociduó. Ez 5 szelvény (1-1 hoki szólóban és 3 foci párban). A tét 200-ról indul, amennyiben nem döntetlen, a hokinál 1,6-tal, a focinál 1,4-gyel emelem. Döntetlen esetén újraindul 200-ról.

A másik élő fogadás. Focimeccs elején rakok arra, hogy az első félidőben nem lesz gól. Szintén 200-ról indul, 1,8 az emelés, ha mégis van gól.

2017. febr. 21. 19:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom én így szoktam csinálni:

én beten játszok:

Marseille Consolat v Paris FC

(Mérkőzés gólok - további piacok) (80 percben 0:0 volt 05 gól felett 3.50 odds vége 2:0 lett)

Arsenal v Hull

Liverpool v Tottenham

Bournemouth v Man City

Burnley v Chelsea

Man Utd v Watford

(ezeket mind 1.5 gól felett) (10-11-12-13. meccsek ezt 2500 tettem meg kb 20 094 ft vettem ki.

mellette: játékidőre: 1.14 es nyert szelvényem:

Tottenham v West Brom 1,36

Sunderland v Stoke 2.25

West Ham v Crystal Palace 2,5

Leicester v Chelsea1,60

Barnet v Doncaster 2,10

Brentford v Newcastle 1,95

2 szelvényen (az eggyik lottózós ott picit másab) 2000 ft tal 103000 vettem ki...

de voltak bukások is most ott tartok hogy havi 100-140 pluszt viszek haza... mikor ez mikor az...

2017. febr. 24. 15:14
 14/14 A kérdező kommentje:

nekem ez már sok meccs

persze van hogy én is max 500 al teszek sok meccset de ritka

én most buktam az egészet, mert eltértem a stratégiától, és 2 esetben a favoritra fogadtam ami az összes szelvényen volt (Bilbao és Anderletcht továbbjutás)

pedig mellette bejött a Gladbach és a Celta továbbjutás is, hülye voltam hogy nem mindet a meglepetésre tettem...

amit az előző írt, az jónak tűnik csak az a gáz ha már 10 meccs óta nincs döntetlen...

másik baj, nagyon ritkán vannak a meccsek, ha csak enny icsapatot figyelsz.

2017. febr. 24. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!