Szerintetek ez a stratégia működik?
Pár éve olvastam egy sportfogadói stratégiát, amiben a srác azt írta, hogy 7/4-es kombiban játszik döntetleneket, azthiszem azt írta hogy francia és olasz másodosztály meccseire. Szerintetek ez működik?
Én személy szerint nem hiszek a stratégiákban, vagyis de, egyben: jól kell tippelni :D
Hogy érted, hogy két esélyre fogadsz egy tippet? :D
Régen olvastam valami csudijó módszerről, ami a fogadóirodák oddskülönbségét kihasználva egy eseményt mindent kimenetelre megjátszik. Talán erről van szó? :D
Szerintem arra gondol, hogy nem kimenetelre tippel, mert az vagy nyer, vagy veszít, vagy döntetlen. Inkább gólok számára (felett/alatt), mindkét csapat szerez gólt (igen/nem), ilyesmire kell fogadni, főleg ha kezdő vagy.
Így ugye mégiscsak 50%-50% esélyed van, hogy bejön, nem 33%.
A döntetlen stratégia nem hülyeség, de kell hozzá elég pénz, hogy kihúzd pl tétemelős módszerrel 9-10 körig, hogy legyen értelme. Sose kezdj döntetlenre fogadni rögtön ahogy x-elt a csapat, hanem várd meg ameddig legalább 4-5 meccs óta nem x-elt. Ja, és persze mindig ugyanarra tegyél, ne váltogasd hetente, hogy épp ki fog döntetlent játszani, hanem maradj egy megválasztott csapatnál. Ezt a módszert csak francia2, olasz2 és esetleg japán 1-es ligában alkalmazd. A többi bajnokság nagyon lutri ilyen szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!