Jófogáson eltűntek a hirdetéseim. Másnak is? Vagy ez azért van, mert összevesztem Valakivel és jelentett? Mit tehetek? Kizártak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Jófogáson eltűntek a hirdetéseim. Másnak is? Vagy ez azért van, mert összevesztem Valakivel és jelentett?
Mit tehetek? Kizártak?
2017. febr. 16. 22:52
2/8 A kérdező kommentje:
De csak reggel 8-tól vannak és semmi levél nem jött tőlük... Köszi
2017. febr. 16. 22:55
3/8 anonim válasza:
Nem kötelesek szerintem írni,mintahogy itt sem!
5/8 A kérdező kommentje:
Itt sem írnak? De mi az oka egy kizárásnak?
IP cím alapján nem szúrnak ki, ha újból felteszem ugyanazt?
Köszi
2017. febr. 16. 23:39
6/8 anonim válasza:
Kérdezd meg moderátorokat ,illetve levan írva bizti hogy mikor távolitják el hírdetéseket,olvasd el ha még nem teted volna.
7/8 anonim válasza:
Nezd meg az email fiókod ami megvan adva .oda küldeni szoktak emailt mivel egy idő utan törlődnek mindenki hirdetesei amiket megújítani lehet (bar nemtudom h pénzért e)jo megoldas hogy felrakod ujra
8/8 anonim válasza:
Gondolom, törölték a hirdetéseidet, ami lehet azért volt, mert pl. tiltott terméket hirdettél.
A felhasználói szabályzatban le van írva részletesen, mit nem szabad hirdetni - ha sokáig lefelé görgetsz, megtalálod:
Meg aztán ha tudnánk, hogy mi az oka az "összeveszésnek", akkor megint csak jobban kiderülhetne, miért tűntek el. pl. ha fizetett, de nem küldted a terméket, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!