Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tényleg ilyen könnyű a fröccse...

Tényleg ilyen könnyű a fröccsentő gépi munka?

Figyelt kérdés
Más hasonló kérdésekhez, csak azt írják hogy tölteni kell a granulátomot, meg ládákat rakoskadni. valóban csak ennyi?
2017. febr. 12. 12:28
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
50%

Ehhh... eltartott egy ideig, de csak kibujt a szog a zsakbol: Balazska.

Takarodj, te sz*rhalom.

2017. febr. 12. 15:39
 22/31 anonim ***** válasza:
66%
Fröccsöntő és nem "fröccsentő" gépi munka. Amúgy a fröccsöntőgépnek az a jó, ha folyamat üzemel, ami azt jelenti, hogy 3 műszakos munkarendben járnak ilyen helyeken plusz a hétvégén is sok helyen dolgoznak. Ha 3 műszakba jársz, akkor este 6-tól reggel 6-ig van műszakpótlék, ami nyom a fizetéseden, főleg ha egy hónapban pont úgy jön ki a munkabeosztás, hogy 2 hetet vagy éjszakás. Persze ez a 3 műszaknál van így. Ahol folyamatos műszak van tehát 3 nap 12 órázás utána 2 vagy 3 nap pihenő, ott ha jól tudom, akkor másképp jön ki a pénz és és a havi munkabeosztás is. Ha mész hétvégén is (3 műszakról beszélek), akkor van túlóra lehetőség is, ami szintén plusz pénz. Így akár lehet, hogy elérheted a 110-120 ezer forintot. Sőt olyan helyeken, ahol adnak prémiumot vagy ösztönzőt vagy mozgóbért, ez a három ugyanazt jelenti, csak más elnevezéssel. Akkor még ezek a béren kívüli adható (tehát nem kötelező, mint mondjuk a műszakpótlék) juttatások is nyomnak rajta. Sok helyen adnak Cafeteria-t is, ami szintén több bevételt jelent.
2017. febr. 12. 16:14
 23/31 anonim ***** válasza:
56%
"Nekem mérnökként ajánlottak ennyit műanyagos cégnél, de bruttóban, tehát óvatosabban kamuzzad a nettót, vagy ne keverd össze a bruttóval :)" Válaszolónak írom, hogy a műanyag fröccsöntő gépbeállítókat (tehát nem operátorokat) nagyon megfizetik. Nálunk egy gépbeállító többet visz haza, mint egy mérnök. Van olyan akinek csak az alapja 250-270 ezer ft, erre kapja a túlórát a műszakpótlékot a bónuszt. Ezt az összeget haza viszi simán. A fröccsöntés egy speciális terület, ahol a szakképzet tapasztalt gépbeállítókat nagyon jól megfizetik. Ezt a szakmát nem tanítják sehol sem, vagy is Kecskeméten, de igazán a gyakorlatban tanulod meg. Így akinek meg van a tapasztalata azt egy jó cégnél nagyon megfizetik. Nálunk a gépbeállítók átlagban elvisznek haza 200-220 ezret, de aki régebb óta csinálja azok közül van, aki 300 fölött keres.
2017. febr. 12. 16:19
 24/31 A kérdező kommentje:
21-es valakivel összetévesztesz mert én András vagyok.
2017. febr. 12. 17:33
 25/31 anonim ***** válasza:
De aranyos. :D
2017. febr. 12. 17:34
 26/31 A kérdező kommentje:
mi az aranyos te idióta??? hogy valakivel összekeversz?? :D hát az minden csak nem aranyos :D
2017. febr. 12. 17:38
 27/31 anonim ***** válasza:
Nem kamuzok, tényleg el lehet ennyit vinni gyári munkásként. Múlt havi fizetésem 173 ezer Ft volt. Olyan is akad aki hazavitte a 210 ezer Ft-ot, betanított munkásokról beszélünk. Vannak olyan helyek ahol megfizetik a gyári munkásokat. Én Makón a Continental dolgozok. De hasonlóan jól fizetnek a többi Continental gyárban Magyarországon, ezen kívül most nyílt Gödön a Samsung, ott is megfizetik az embereket vagy Gödöllőn a GE-be.
2017. febr. 12. 18:57
 28/31 anonim ***** válasza:
*Ja igen azt elfejetettem hozzátenni, hogy szombat nincs, csak éjszakás műszakban, tehát igen a hétvégi túlóra nyomja meg a fizetést, de ettől eltekintve akinek nincs semmilyen végzettsége vagy nem piacképes az örülhet ilyen fizetésnek.
2017. febr. 12. 18:59
 29/31 A kérdező kommentje:
voltam állásinterjún, 120 ezer a nettó havi bér próbaidő alatt, utána 20-30-al növelik.
2017. febr. 13. 11:44
 30/31 A kérdező kommentje:
ja, és a cafeteria-t meg egyéb juttatásokról nem is beszéltem.
2017. febr. 13. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!