Tényleg ilyen könnyű a fröccsentő gépi munka?
11/31 A kérdező kommentje:
többet nem tudnék keresni szerintem sehol, mert a szakmámban nem tudnék elhelyeszkedni
12/31 A kérdező kommentje:
tudom hogy egy vesztes vagyok, nem kell az orrom alá dörgölni
lol, ha vesztesnek gondolod magad, akkor az is vagy!
2017. febr. 12. 13:03
14/31 A kérdező kommentje:
hát ezt mondom lol egy vesztes vagyok :D
Cégtől függ. Nálunk teljesítménybérezés van, de a fröccsöntősök területi átlagot kapnak. Így aki már eltöltött 6 hónapot a cégnél azaz végighúzta a 3 hónap próbaidőt, illetve a 3 hónap "kegyelmi időt" és megkapta az első alapbér emelést az nettó 170 ezer Ft-ot minimum megkeresi, de ez lehet 200 ezer Ft is, attól függ milyen teljesítményt hoznak a kollégáik az adott területen belül.
A szomszédunkban 120-130 nettót keresnek, ezért mondom, hogy cégtől függ. Nyakamat tenném rá, hogy az Audinál még ennél is többet keresnek, főleg most.
De tényleg nem nagy siker, 3 műszakban fiatalon, gyorsan kiégsz és nehéz továbblépni, mert az ember megszokja.
2017. febr. 12. 13:42
Nekem mérnökként ajánlottak ennyit műanyagos cégnél, de bruttóban, tehát óvatosabban kamuzzad a nettót, vagy ne keverd össze a bruttóval :)
2017. febr. 12. 13:49
#15 meg a nagy lóó***-t. Ezt már csak onnan tudom, hogy BP környékén voltam fröccsöntő cégnél és 3 műszakban pótlékokkal max 140e-et hoztam haza. És ezt olyan feszített munkatempónál, hogy 2hónapban azt mondtam elég volt.. Tök 8 hogy audi vagy sem, minimálbéres, szaktudást nem igénylő munkát nem fog nettó 200al megfizetni.. max ha kihajtja a beledet akkor!
2017. febr. 12. 13:53
18/31 A kérdező kommentje:
tudnátok ajánlani jobb munkát nekem??? hová máshová mehetnék?
19/31 A kérdező kommentje:
de vegyétek figyelembe hogy csak egy CNC programozó szakmám van, amit teljesen elfelejtettem már. hová a francba menjek akkor??
20/31 A kérdező kommentje:
mellesleg annyira fiatal nem vagyok. 26 vagyok. bár nézőpont kérdése
Kapcsolódó kérdések: