Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tényleg ilyen könnyű a fröccse...

Tényleg ilyen könnyű a fröccsentő gépi munka?

Figyelt kérdés
Más hasonló kérdésekhez, csak azt írják hogy tölteni kell a granulátomot, meg ládákat rakoskadni. valóban csak ennyi?
2017. febr. 12. 12:28
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
többet nem tudnék keresni szerintem sehol, mert a szakmámban nem tudnék elhelyeszkedni
2017. febr. 12. 12:55
 12/31 A kérdező kommentje:
tudom hogy egy vesztes vagyok, nem kell az orrom alá dörgölni
2017. febr. 12. 12:58
 13/31 anonim ***** válasza:
56%
lol, ha vesztesnek gondolod magad, akkor az is vagy!
2017. febr. 12. 13:03
 14/31 A kérdező kommentje:
hát ezt mondom lol egy vesztes vagyok :D
2017. febr. 12. 13:04
 15/31 anonim ***** válasza:
50%

Cégtől függ. Nálunk teljesítménybérezés van, de a fröccsöntősök területi átlagot kapnak. Így aki már eltöltött 6 hónapot a cégnél azaz végighúzta a 3 hónap próbaidőt, illetve a 3 hónap "kegyelmi időt" és megkapta az első alapbér emelést az nettó 170 ezer Ft-ot minimum megkeresi, de ez lehet 200 ezer Ft is, attól függ milyen teljesítményt hoznak a kollégáik az adott területen belül.

A szomszédunkban 120-130 nettót keresnek, ezért mondom, hogy cégtől függ. Nyakamat tenném rá, hogy az Audinál még ennél is többet keresnek, főleg most.

De tényleg nem nagy siker, 3 műszakban fiatalon, gyorsan kiégsz és nehéz továbblépni, mert az ember megszokja.

2017. febr. 12. 13:42
 16/31 anonim ***** válasza:
Nekem mérnökként ajánlottak ennyit műanyagos cégnél, de bruttóban, tehát óvatosabban kamuzzad a nettót, vagy ne keverd össze a bruttóval :)
2017. febr. 12. 13:49
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
#15 meg a nagy lóó***-t. Ezt már csak onnan tudom, hogy BP környékén voltam fröccsöntő cégnél és 3 műszakban pótlékokkal max 140e-et hoztam haza. És ezt olyan feszített munkatempónál, hogy 2hónapban azt mondtam elég volt.. Tök 8 hogy audi vagy sem, minimálbéres, szaktudást nem igénylő munkát nem fog nettó 200al megfizetni.. max ha kihajtja a beledet akkor!
2017. febr. 12. 13:53
 18/31 A kérdező kommentje:
tudnátok ajánlani jobb munkát nekem??? hová máshová mehetnék?
2017. febr. 12. 13:54
 19/31 A kérdező kommentje:
de vegyétek figyelembe hogy csak egy CNC programozó szakmám van, amit teljesen elfelejtettem már. hová a francba menjek akkor??
2017. febr. 12. 13:57
 20/31 A kérdező kommentje:
mellesleg annyira fiatal nem vagyok. 26 vagyok. bár nézőpont kérdése
2017. febr. 12. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.