Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nem vagyok jogosult semmilyen...

Nem vagyok jogosult semmilyen ellátásra, ha az egy főre jutó jövedelem 40-50 ezer forint körül van?

Figyelt kérdés
Két tagú család, ahol az egyik fél munkanélküli. És pénzbeli ellátásra gondolok.
2017. jan. 28. 07:34
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Betegség és kátrányos helyzet miatt járhat, de ha az egyik fél "ok nélkül" munkanélküli, akkor nem. Már miért is járna?
2017. jan. 28. 07:46
 2/8 anonim ***** válasza:
56%

El kell menni dolgozni

Ha nincs munka el kell koltozni vagy olyan szakmat tanulni ami keresett.

Miert lognal az allam csocsen ?

Mas koran kel gurizik te kialszod magad sorozatokat nezel lustalkodsz.

2017. jan. 28. 08:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem vagy rá jogosult.

Van egy határ, amit ha meghaladsz, semmi sem jár.

Sajnos ez van. Pont ezért még aktívabban kell munkát keresni, hogy legyen a másik félnek is jövedelme.

2017. jan. 28. 09:31
 4/8 A kérdező kommentje:
Gyertek el északkelet-Magyarországra és mutassátok meg, hogy találnátok e munkát, minden igyekezet ellenére sem, biztos vagyok benne. Rögtön megy az ítélkezés.
2017. jan. 28. 13:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Kifogasok

Aki tenyleg motivalt koltozik tanul igyekszik.

Aki eletkeptelen az nyomorog miert is tartana el az allam ?

Sok olyan munka van ahol szallast adnak pl idosgondozas bentlakasos nemetben osztrakoknal

2017. jan. 28. 18:00
 6/8 anonim ***** válasza:

"Rögtön megy az ítélkezés."

Én nem ítélkeztem, de ez van. Én is voltam hasonló helyzetben, mi is éltünk egy jövedelemből, semmi más nem járt. Engem sem vettek fel sehová, mondván, hogy vidéki, gyereke van, stb., de nem adtam fel, kerestem tovább. Szerencsére sikerült állást találnom, így most már mindketten dolgozunk a párommal.

Viszont nem tudom, hogy férfi vagy-e vagy nő, nem tudom, hogy vidéken vagy városban élsz, de ha esetleg vidéken, akkor vállalj napszámot, ha férfi vagy segédmunkásként próbálj meg elhelyezkedni, míg nem találsz állandó, bejelentett munkát.

2017. jan. 29. 08:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, így sajnos csak nyáron és ősszel van némi idénymunka a faluban.
2017. jan. 29. 14:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Ideje elkoltozni.

Jo is lenne lekoltozok falura friss levego nyugodt kornyek erdo nagy haz.

Aztan olbe teszem a kezem nincs munka tessek engem eltartani.

Koltozz be oda ahol van munka irtam sok munka van szallassal is belfoldon kulfoldon.

Aki ugyes onnelato lehet aki eletkeptelen megerdemli hogy ehenhaljon

2017. jan. 29. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!