A Vateránál akkor is kell fizetni (pl. ruháért) bármilyen költséget, ha az adott termék nem kelt el?
"Jófogás. Megéri? Bejön? Jobb, mint a vati?"
Nem szeretem a Jófogást, mert nekem nincs sok időm, s ott nagyon sok az érdeklődő, alkudozó, komolytalan vevő. Hiába írsz pontos termékleírást, a Jófogáson sokszor "hülyítenek", tegyem félre, majd 2 hét múlva tudd fizetni (amivel nem is lenne gond), aztán 2 hét múlva eltűnik, stb. Ugyanez a Vaterán úgy néz ki, hogy ha valaki lelicitálja, akkor az meg is veszi (mondjuk a Vatera szabályzata kötelezi erre az eladót is és a vevőt is).
"És neked sacc/kb. mennyi terméked van (miben utazol), és ez mennyi elfoglaltságot jelent számodra? Napi elfoglaltságot? Ha igen,kb. mennyit?
És az elején mennyi volt? Te mindig internet-közelben tudsz lenni??"
Nekem 2 fiókom van a Vaterán: egy magánemberes és egy vállalkozós. Mennyi idő? hát, amennyit rá tudok szánni... :-) Hol több, hol kevesebb. Sokkal jobban is mehetne, ha lenne időm rá. Fel tudnám futtatni, de nem merek reklámozni, mert ha túlságosan megszaladna, akkor nem győzném idővel és nem tudnám a vevőimet rendesen kiszolgálni.
Minden nap meg kell nézni az emaileket, ezért naponta minimum 1x mindenképpen internet közelben kell lenni. Én naponta többször szoktam nézni. Ha épp dolgozom és valaki megvett valamit, akkor van, hogy felhív telefonon. Volt, hogy leütés után másfél órával már a vevőnél volt a termék (szerencsére a környéken dolgozom :-) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!