Milyen olyan termékek vannak amiket minden nap használunk és ajándékba is lehet adni? Mint pl szappan.
Ajándékozni szeretnék, kíváncsi vagyok, hogy milyen termékek vannak amik általában minden háztartásban megtalálhatóak és nem "ciki" ajándékba is adni, vagy akár otthon is elő lehet állítani, DIY :)
Ilyenekre gondolok mint pl a szappan, gyertya, zselés illatosító, szobanövény...
A szappan jó ötlet,esetleg fürdőgolyó,tudod ami feloldódik a vízbe,olyat is tudsz saját kezűleg készíteni.
Testápoló,tusfürdő,ezeket lehet egy csomagban is kapni.
Pinteresten vannak nagyon jó ötletek nézz szét ott :-)
Szerintem tisztálkodási szert pont nem illik ajándékozni. Tusfürdő, szappan, olyan snassz. Vagy felhívás arra, hogy kéne fürdened? :)
Max. ha valami nagyon különlegesség. De azt meg nem mindenki szereti. Pl. a fürdőgolyók nagyon divatosak. Csak az én ismeretségi körömben szinte mindenki zuhanyozik, így nem sok értelme van a fürdőgolyónak.
Ha ilyet akarsz adni, akkor jól kell ismerni a másikat, hogy mit szeret. És mondjuk megveszed neki a kedvenc körömlakkját vagy púderját.
Szobanövény nagyon jó ajándék annak, aki szereti a növényeket, az mindig fog örülni egy újabb, szép
növénynek.
Gyertyát, illatosítót is sokan csak porfogónak tartják, szóval azzal is vigyázni kell.
Az ajándékba adható díszgyertyát mi soha nem gyújtottuk még meg, általában csak fogja a port, aztán mikor már letörölni se lehet róla, akkor megy a kukába. :/
Szappan nagyon jó ötlet, különböző bőrproblémákra való természetes anyagokból készülteket lehet kapni szép csomagolásban.
Bögrének mindig örülök, azt kézzel is fel lehet díszíteni egyedi mintákkal.
Fonalgrafikával készült képek falra, egyedi tematikával.
Házi sör, bor, pálinka.
Univerzálisan ajándékozható, és otthon is felhasználható akár minden nap :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!