Magról nevelek citromot, narancsot, mandarint, de egyik sem terem, viszont nem tudom, melyik kelt ki, mert egy hosszú virágládába lett ültetve vegyesen, meg lehet valahogy különböztetni?
Figyelt kérdés
Valamelyiknek vannak hosszú tüskéi is a levelek mellett, de nem mindegyiknek.2016. ápr. 20. 14:25
1/4 anonim válasza:
Azt szokták mondani az okosok, hogy oltani kell, és az fog teremni. Szóval egy termő citrusról levágva egy részt a mienkbe oltani. Kell keresni egy kertészt, aki tud segíteni...
Amúgy nem, vagy csak nagyon sokára és keveset terem majd. Nekem is van egy méter magas citromfám, de nincs oltva, nem nagyon lesz ebből így semmi. Kb. 7-8 éve kelt magról.
2/4 A kérdező kommentje:
Jó, ezt az oltást már én is hallottam, meg olyan ismerősöm is van, akinél oltás nélkül is terem, csak többet kellett várni. Az enyémek közül a legidősebbek kb. 6-7 évesek, meg vannak egész kicsik is. De a száruk még nem annyira erős. Nem is az a kérdés, hogy mikor és hogyan fog teremni, hanem termés nélkül tudhatom-e, hogy mi? Vagy mindegyikből van mondjuk tüskés és nem tüskés változat is?
2016. ápr. 20. 14:58
3/4 anonim válasza:
biztos meglehet, ha itt nem lesz oylan citrusokkal foglakozó oldalon kérdezz rá
de kép jó lenne
4/4 anonim válasza:
:D Tüske csak a citromon van... De már az illatáról kellene érezned ha megdörzsölöd a levelét...
Ha ennyire nem értesz hozzá, minek foglalkozol vele? Ha szomszédodnak terem is, kis nyomorult gubók lesznek, édesek sose... Mint ha Szentléleket várnád, mert nem tudod hogy szaporodnak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!