Van valakinek egy jó taktikája, módszere tippmixre?
Nekem van egy tutti tippem. 100%-hogy működik.
Sok pénzt lehet vele megtakarítani.
Ne játsszál!
1. Egy profi nem játszik a tippmix-el mert az csak azoknak a balekoknak való akik szenvedélyből fogadnak. Alacsonyak a szorzók stb.
2. Egy profi minimum 20-25 irodával fogad egyszerre ott ahol a legmagasabbak a szorzók.
3. Hülyék lennének elmondani, hogy hogyan nyerjél, mert szükség van balekokra is akik fent tartják a rendszert.
Ennél nagyobb hülyeséget még nem hallottam, mint amit az utolsó személy írt. A profik közül mindenki saját stratégiát alkalmaz, amire maguk jöttek rá segítség nélkül. Jó magam is ebbe a kategóriába tartozom, munka mellett elég szépen fizetés kiegészítésre lehet szert tenni ( persze nem egyszerűen ).
Neked egyet tudok mondani, mint amit már sok másnak is elmondtam hogy: vegyél a kezedbe egy 1000Ft-os bankjegyet, keress otthon egy 1,5-2 közötti szorzót, menj el a legközelebbi szerencsejáték terminálhoz, add fel a szelvényt és ha nyersz vele vedd ki az alap tétedet, úgy bizony az 1000Ft-ot és onnantól kezdj el játszani azzal a pénzzel amit az "ezresen" felül nyertél. Ha viszont bukod már az elsőnél ne csüggedj...a profik sem 10/10-esek, jó ez a szám 10/8-nak. :-)
Remélem segítettem,
"Neked egyet tudok mondani, mint amit már sok másnak is elmondtam hogy: vegyél a kezedbe egy 1000Ft-os bankjegyet, keress otthon egy 1,5-2 közötti szorzót, menj el a legközelebbi szerencsejáték terminálhoz, add fel a szelvényt és ha nyersz vele vedd ki az alap tétedet, úgy bizony az 1000Ft-ot és onnantól kezdj el játszani azzal a pénzzel amit az "ezresen" felül nyertél. Ha viszont bukod már az elsőnél ne csüggedj...a profik sem 10/10-esek, jó ez a szám 10/8-nak. :-) "
Ebből látszik, hogy te is csak egy kezdő tippmixes vagy. A profik 10/10-et hoznak, úgy, hogy minden kimenetelre fogadnak, így nem tudnak veszíteni, és közben kiforgatják a bónuszokat is, egy számlával kb 200-300 ezert kilehet pörgetni mielőtt annyira korlátoznának, hogy ellehetetlenítik a játékot a fogadóirodákban.
Én a válaszom azon részét a kérdezőhöz írtam, miszerint "taktika" kezdőknek. Valahol el kell kezdje, és ha komolyabban gondolja rá lesz kényszerítve, hogy magához illő fogadás tipust válasszon. Nekem jópár fogadás kellett ahoz hogy ezt a fajta "kezdő" módszert elsajátítsam anno.
MINDENKI 33,33%-os és 50%-os kockázattal fogad, ezeknek mondanom sem kell mennyi az esélye hogy bejön-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!