Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van valakinek egy jó taktikája...

Van valakinek egy jó taktikája, módszere tippmixre?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el tippmixelni, eddig 2-szer tettem, de mind a kettő elment. Szerencsére nem veszítettem vele sok pénzt, de mivel az egyik barátom nagyon sikeres benne, gondoltam én is megpróbálom. Van valakinek valamilyen módszere amivel az ember hosszútávon sikeres lehet?? A válaszokat előre köszönöm.

2017. jan. 25. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem van egy tutti tippem. 100%-hogy működik.

Sok pénzt lehet vele megtakarítani.

Ne játsszál!

2017. jan. 25. 21:41
 2/7 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat várok.
2017. jan. 26. 22:53
 3/7 anonim ***** válasza:

1. Egy profi nem játszik a tippmix-el mert az csak azoknak a balekoknak való akik szenvedélyből fogadnak. Alacsonyak a szorzók stb.

2. Egy profi minimum 20-25 irodával fogad egyszerre ott ahol a legmagasabbak a szorzók.

3. Hülyék lennének elmondani, hogy hogyan nyerjél, mert szükség van balekokra is akik fent tartják a rendszert.

2017. jan. 26. 23:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Ennél nagyobb hülyeséget még nem hallottam, mint amit az utolsó személy írt. A profik közül mindenki saját stratégiát alkalmaz, amire maguk jöttek rá segítség nélkül. Jó magam is ebbe a kategóriába tartozom, munka mellett elég szépen fizetés kiegészítésre lehet szert tenni ( persze nem egyszerűen ).

Neked egyet tudok mondani, mint amit már sok másnak is elmondtam hogy: vegyél a kezedbe egy 1000Ft-os bankjegyet, keress otthon egy 1,5-2 közötti szorzót, menj el a legközelebbi szerencsejáték terminálhoz, add fel a szelvényt és ha nyersz vele vedd ki az alap tétedet, úgy bizony az 1000Ft-ot és onnantól kezdj el játszani azzal a pénzzel amit az "ezresen" felül nyertél. Ha viszont bukod már az elsőnél ne csüggedj...a profik sem 10/10-esek, jó ez a szám 10/8-nak. :-)

Remélem segítettem,

2017. febr. 1. 18:58
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

"Neked egyet tudok mondani, mint amit már sok másnak is elmondtam hogy: vegyél a kezedbe egy 1000Ft-os bankjegyet, keress otthon egy 1,5-2 közötti szorzót, menj el a legközelebbi szerencsejáték terminálhoz, add fel a szelvényt és ha nyersz vele vedd ki az alap tétedet, úgy bizony az 1000Ft-ot és onnantól kezdj el játszani azzal a pénzzel amit az "ezresen" felül nyertél. Ha viszont bukod már az elsőnél ne csüggedj...a profik sem 10/10-esek, jó ez a szám 10/8-nak. :-) "

Ebből látszik, hogy te is csak egy kezdő tippmixes vagy. A profik 10/10-et hoznak, úgy, hogy minden kimenetelre fogadnak, így nem tudnak veszíteni, és közben kiforgatják a bónuszokat is, egy számlával kb 200-300 ezert kilehet pörgetni mielőtt annyira korlátoznának, hogy ellehetetlenítik a játékot a fogadóirodákban.

2017. febr. 1. 20:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Én a válaszom azon részét a kérdezőhöz írtam, miszerint "taktika" kezdőknek. Valahol el kell kezdje, és ha komolyabban gondolja rá lesz kényszerítve, hogy magához illő fogadás tipust válasszon. Nekem jópár fogadás kellett ahoz hogy ezt a fajta "kezdő" módszert elsajátítsam anno.

MINDENKI 33,33%-os és 50%-os kockázattal fogad, ezeknek mondanom sem kell mennyi az esélye hogy bejön-e vagy sem.

2017. febr. 1. 21:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Én egyszerű elvet követek. Külföldi tipsterek eredményeit követem és mindig az elmúlt hónap legjobbjait követem a köv. hónapban. Ha van gyenge, azt a többi kiegyenlíti. Eddig jól teljesít.
2017. máj. 4. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!