Hogyan lehet kideríteni, hogy milyen cégek vannak valakinek a nevén?
Figyelt kérdés
... ha csak a nevét tudom. Az e-cégjegyzékben tudni kell még a lakcímét, az anyja nevét is. Ki lehet ezt deríteni online? Egy ismerősöm azt mondta, hogy személyesen a cégbíróságon meg lehet tudni, de mi ennek a menete? Odamegyek egy ablakhoz, vagy leülök egy gép elé?2017. jan. 21. 22:50
1/9 Donald J. Trump válasza:
Az ugye megvan, hogy ha bemégy a cégbíróságra és benyögöd, hogy Tóth József nevén levő cégeket szeretnéd listázni elég hülye képet fog vágni az ügyintéző?
2/9 anonim válasza:
1#
Már magáért az ügyintéző arckifejezéséért megérné bemenni :) Es megkérni Kovács István, Szabó Mihály, és Tóth József neveken lévő cégeket - egész hétre feldobná a hangulatom az ügyintéző arckifejezése :D
3/9 A kérdező kommentje:
Az én hangulatomat meg a te arckifejezésed dobná fel egy hónapra, amikor megudnád, hogy nem mindenkit hívnak Tóth Józsefnek.
2017. jan. 22. 08:18
4/9 anonim válasza:
Valamilyen adatot tudsz még róla a nevén kívül? Amit a cégjegyzék tartalmaz.
5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem.
2017. jan. 22. 08:44
6/9 anonim válasza:
egy céget se tudsz, amiben érintett? MErt akkor a cégjegyzékben keress rá arra a cégre, ott már megtalálod az ő adatait és kereshetsz velük.
7/9 A kérdező kommentje:
Igen, tudom. Ha egy cég megvan, már az összes megvan. De egyet se tudok.
2017. jan. 22. 10:30
8/9 Koplárovics Béci válasza:
Ha csak egy céget tudsz, ami a nevén van (egész pontosan amelyikben a cégjegyzésre jogosul, ez nem feltétlen a tulajdonos, és nem feltétlen minden tulajdonosra igaz), akkor cégtárban a cégre rákeresel és meglesz a cím és az anyja neve.
9/9 Koplárovics Béci válasza:
Jaj, nem olvastam a végét, bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!