Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van valakinek olyan taktikája,...

Van valakinek olyan taktikája, hogy a mensest egy kicsit eltolja, ne akkor jöjjön meg, amikor éppen egy nyaraláson van?

Figyelt kérdés

nem szedek gyógyszert, ezért nem mindig pontos idöben szokott megjönni. viszont nem szeretném ha a nyaralás idején kellene vele "bajlodni".

van valakinek ötlete, hogy lehetne befolyásolni, hogy kicsit késöbb jöjjön meg?

2014. ápr. 14. 08:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Citromle. :-) Olvass utána. Amúgy nekem bejött.
2014. ápr. 14. 08:34
 2/12 anonim ***** válasza:

Csak gyógyszerrel lehet biztosan, de még az se 100% hogy nem jelentkezik közben vérzés.

Nekem az esküvőmre&a nászútra jött volna meg. Beszedtem 2 levél gyógyszert szünet nélkül, így 2 legyet ütöttem egy csapásra: kimaradt egy vérzés és nem kellett óvszert vinni a nászútra ;)

Nem mondom hogy ez húde egészséges, de egyszer belefér. (szedtem fogigátlót előtte is, tudtam hogy bírom)

2014. ápr. 14. 08:38
 3/12 anonim ***** válasza:
Tuti tipp nincs ebben az esetben, de szerelkezz fel sok applikátoros tamponnal, betéttel és akkor meg tudod oldani.
2014. ápr. 14. 10:07
 4/12 anonim válasza:
51%

Vannak praktikák rá, de van akinél bejönnek, van akinél nem, attól függ, kinek milyen a szervezete.

Am. nekem mindig napra pontos volt, ezért mindig előre számoltam és soha nem foglaltunk nyaralást arra az időre.

A Te esetedben is lehet úgy kábé saccolni. Miért nem teszed ezt?

2014. ápr. 15. 09:20
 5/12 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! sajnos nem mindig napra pontosan jön meg! van hogy 22 nap, van 25,28 nap.ez változó.biztos függ z idöjárástol is, vagy nem tudom. lefoglaltuk az utat, aztán már csak a szerencsén mulik, hogy akkor pont nem lessz meg!most foglaltuk le, mert igy olcsobb, az utolsó elötti honapban mire ugy tudnám, meg nem biztos hogy lessz hely oda, ahová szeretnénk. milyen praktikák vannak?
2014. ápr. 16. 14:00
 6/12 A kérdező kommentje:
Orsit kérdem: fogamz. gátlot szedtél rá, 2 levéllel egymás után? és nem volt semmi mellékhatás? hu! ezt igy nem merném bevállalni.de elötte is szedtél? vagy csak akkor az egy alkalommal?
2014. ápr. 16. 14:02
 7/12 anonim ***** válasza:
Közvetlen előtte nem szedtem, de korábban már igen. Nem volt semmi mellékhatás :) azért rendszeresen ezt nem csinálnám, de mint írtam egyszer belefér.
2014. ápr. 16. 20:46
 8/12 A kérdező kommentje:
én se állandóan szedném. ugy gondoltam, hogyha egyszer kiprobálom, attol nem lehet semmi bajom! nem volt semmi mellékhatása? hányinger, hányás, stb.. mert én kérdeztem egy gyógyszertárost, ö azt mondta, lehetnek mellékhatások, nem biztos, hogy jobban megéri. az orvosom meg nem mondta, hogy ilyet ne csináljak, azt mondta, rendben, lehet.
2014. ápr. 17. 13:44
 9/12 anonim válasza:
Fogamzásgátló mellett meg lehet csinálni amit írtak, amit én szedtem anno, annak rá is volt a papírjára írva, hogy a menses kezdő időpontját odébb lehet tolni és hogy ebben az esetben szünet nélkül kell az újabb csomagot elkedzeni szedni. Én is megcsináltam pár év alatt vagy 2 alkalommal, szintén így nyaralás miatt, nem lett belőle semmi gond. Bár a dokim nálam is a fejét fogta, amikor mondtam neki, mert pont mennem kellett dokihoz utána és a mensik ideje nem stimmelt és akkor mondtam neki. De mondtam neki, hogy hát a gyógyszer papírjában is le volt írva, hogy lehet így, erre már nem mondott semmit csak a fejét rázta. Szóval néha napján meg lehet csinálni, de nyilván nem rendszeresen, mert az tényleg bezavar...
2014. ápr. 22. 15:20
 10/12 anonim ***** válasza:

Én is csináltam olyat, mint Orsi, a nyaralás miatt beszedtem két levéllel egymás után, de előtte megkérdeztem a dokit és azt mondta, hogy lehet, de ne csináljam meg túl sűrűn. Amikor még középiskolás voltam és nem szedtem gyógyszert, akkor nekem be szokott válni a citromlés módszer. Kivéve egyszer, amikor pont osztálykiránduláson jött meg.

Üdv. egy másik Orsi

2014. ápr. 22. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!