Pierre Cardin Ps627 sportbabakocsink van, nemrég vettük, de még nem használjuk. Nem tudom összecsukni, van neki valami taktikája, vagy csak egyszerűen béna vagyok!? Akinek szintén ilyen kocsija van, tud segíteni?
Oldalt, talán jobb oldalon van egy pedál szerű valami, arra kell rálépni.
Egyébként milyen a kocsi? Annyira vacilálok, hogy ilyet vegyünk-e, vagy egy másik fajtát? Nem tudunk dönteni!
Próbáltad úgy? A hátulján van keresztben egy rúd, aminek a jobb oldalán (megnéztem) van egy 2X2cm körüli kis rész. Arra rálépsz, közben a karokat előre döntöd.
Én is efele hajlok, de annyi rosszat is hallottam róla. A nővéremnek volt egy korábbi változat, amit mi már harmadik gyereknek nem tudunk használni, szóval nem egy strapabíró. De ez a változat kicsit masszívabbnak tűnik.
Nekem ez a fajta Pierre Cardin babakocsink van. Most koptatja a harmadik gyerek :-), de ha kimosom a huzatot, akkor csak a kerekek kopásán látszik, hogy használt. Nekünk nagyon bevált, és szerintem elég strapabíró :-)
Sziasztok!
Ti karfával együtt össze tudjátok csukni? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!