Nyaraláson ha nincs mikró hogy melegíted meg a tápszert a babának?
Soha életemben nem raktam mikróba gyerekételt. Vízfürdő. Lábosba víz, aztán ha felforrt, beleállítod amit fel kell melegíteni.
Sokan az enzimek és fehérjék denaturálódása miatt kárhoztatják a mikrohullámú sütőket, pedig ez a hagyományos főzés során is megtörténik. Az elektromos berendezés valódi veszélye abban rejlik, hogy megváltoztatja a vízmolekulák szerkezetét és struktúráját, minek következtében biológiai szempontból káros hatásúvá válik az élelmiszer. Az ételek molekulái degenerálódnak, és hatásukra az egészséges sejtépítés is zavart szenved. A sejtszintű degeneráció már a rák előszobája.
Sokat elárul a mikrohullámú sütők káros hatásairól a következő tény: Svájcban, Franciaországban, illetve több más országban már tilos a reklámozásuk.
ha nincs mikró, akkor vízfürdő
utolsónak: szerintem érdemes utána nézni mit jelent a molekuláknál a degeneráció...
van az a pici melegítő lap, árammal működik, azt szoktuk vinni és rádobok egy bögre vizet amibe beleállítom.
de már nagy, utóbbi két alkalommal csak simán engedtem a csapból meleg vizet... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!