Jó az egy munkáltatónak, ha a dolgozói elbocsátástól való félelem miatt nem mernek táppénzre/betegszabadságra menni, és összefertőzik egymást, és esetleg még súlyosabban lebetegednek így?
Figyelt kérdés
2017. jan. 2. 10:22
1/7 anonim válasza:
Senkit se érdekel igazából. Nálunk is ez megy. Táppénz meg csak papíron láttam még 27 év alatt.
2/7 anonim válasza:
Nem jó, de szerintem elsősorban nem az elbocsátástól való félelem miatt nem mennek táppénzre az emberek, hanem a lényegesen kevesebb bér miatt.
3/7 Suhanó Puma válasza:
TIpikus magyar vállalkozás lehet ahol a szerencsétlen dolgozók nem mennek el betegre ha valóban betegek...
Dolgozzatok csak 40 fokos lázzal is, hajtsátok a profitot a főnök úr 5. házához.
4/7 anonim válasza:
balázska már megint elfelejtettél nicket váltani
5/7 anonim válasza:
Nálunk amelyik kolléga beteg, inkább hazazavarom, pont amiatt, hogy a másik négyet ne fertőzze meg.
Viszont ezzel nem is élnek vissza.
6/7 anonim válasza:
Előző vagyok. Kicsit félreérthető volt az a rész, hogy "hazazavarom". Hazaküldöm pihenni, normál fizetést kap arra az időszakra is. Így teljes, mielőtt kapom a rosszindulatú megjegyzéseket. :-)
7/7 anonim válasza:
40 fokos lázzal nyilván nem mennék be, de nem szokott 40 fokos lázam lenni szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!