Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha elkezdek Budapesten vagy...

Ha elkezdek Budapesten vagy egyéb kisebb városban mekiben melózni (eddig csak ott melóztam, csak külföldön) akkor mennyi idő alatt lehetek inges, manager, stb?

Figyelt kérdés
Hátszél nélkül szimplán szorgalmas munkával lehet előrelépdesni, vagy ilyen helyen is csókos rendszer van Magyarországon?
2016. dec. 25. 21:39
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

A lényeg hogy valamivel nagyon le vannak nyúlva a magyarok.

Ezt pedig mindenki érzi...

A mekisfiú, de még az informatikus is.

2016. dec. 26. 14:46
 32/40 TamásTóth ***** válasza:
30%

Szóval, most hogy elmondtam miért nincs igazad és linkeltem is oldalakat, hogy lássad egyszerüen full "misztikusan" azt mondod, hogy az összes magyar le van nyúlva :D:D:D

OK. :D

2016. dec. 26. 14:49
 33/40 anonim ***** válasza:
10%

"ki vallja be? Jólét van a világ 90%-hoz képest a maradék 10%-nál roszabb, ezt mindenki tudja."

Ja, persze. A mesékben...:D

Megbuktál matekból?

1 részt, a világ lakossága 7kkk, magyarországon átlagban jobban élnek amerikában (310kk), nyugat-euban (400kk), kanadában (35kk), japánban (127kk), dél-koreában (50kk), szingapúrban (5kk), hong-kongban (7kk), ausztráliában (23kk), qatarban (2kk), dubaiban (2kk),

Ez neked felső 10%? Marha jók a földrajiz ismeretei, tisztelt kapitalista fővállalkozó szmokingos úr!

2016. dec. 26. 14:51
 34/40 anonim ***** válasza:
54%
Balazska ignoral minden tényt. Ha leírod neki akkor úgy tesz mintha ott se lenne. Aztán kiírja a következő full retardált kérdést.
2016. dec. 26. 14:52
 35/40 anonim ***** válasza:
54%
Aha, mert sem az euban sem az usaban nincs egy lélek sem aki rosszabbul él mint az átlag magyar. Anyám borogass...
2016. dec. 26. 14:54
 36/40 TamásTóth ***** válasza:
76%

"1 részt, a világ lakossága 7kkk, magyarországon átlagban jobban élnek amerikában (310kk), nyugat-euban (400kk), kanadában (35kk), japánban (127kk), dél-koreában (50kk), szingapúrban (5kk), hong-kongban (7kk), ausztráliában (23kk), qatarban (2kk), dubaiban (2kk),

Ez neked felső 10%? Marha jók a földrajiz ismeretei, tisztelt kapitalista fővállalkozó szmokingos úr!"

Jóü nézzük a te számaiddal az adatokat:

310+400+35+127+50+5+7+23+2+2 = 961

Nézzük a föld lakosságát, te azt irod 7 milliárd, amikor igazából 7.5

[link]

osszuk el egymással a két számot

961/7500*100= 12.8% (ha 7 milliárddal számolok 13.7%)

Valóban nem 10, nyilván korábbi válaszomban csak kb számot írtam. Nme hiszem, hogy megértetted volna a lényeget.

2016. dec. 26. 14:59
 37/40 anonim ***** válasza:
17%

Hány éves vagy már bocs? Mondom átlagban. Tényleg ilyen hülyékért írnak ki kérdést GYIKen, hogy fölnyissák a szemüket aztán inkább megmarják a segítő kezet és visszafekszenek a mocsokba. Nekem elegem volt, tudjátok mit, meg is érdemlitek, hogy éhezzetek, fetrengjetek a porban 10E ft ért.

Állítólag az iskolában tanítják a % számítást. Az, hogy átlagban jobban élnek azt jelenti hogy magyarország fölött van a ranglistán % ban, amelyik országban átlagban jobban élnek az följebb kerül a jóléti 100.% os skálán. Tehát az, h. a föld népessége kb. 30%-a jobban él ennél a mocskos, undorító emberekkel telített országban akik olyan retardáltak hogy föl se fognak 1 tényt, értelmezni se tudnak egy szöveget, az az t jelenti, hogy magyarországon k. ra nincs jólét, csak azokat az idióta, ratarded birkákat etetik vele, akik olyan hülyék mint te, funckionális retardált ösztönlény analfabéták.

2016. dec. 26. 15:02
 38/40 TamásTóth ***** válasza:
67%
Te milyen egyszerű ember vagy :D
2016. dec. 26. 15:05
 39/40 anonim ***** válasza:
54%

"Nekem elegem volt, tudjátok mit, meg is érdemlitek, hogy éhezzetek, fetrengjetek a porban 10E ft ért."

Szerintem megint magadból indulsz ki, drága! :D

Én speciel jól élek, tettem érte, és lám sikerült.

2016. dec. 26. 15:15
 40/40 anonim ***** válasza:
76%
@37 csapj be még egy pohár Dínomdánomot, attól sem lesz jobb, de legalább melegebbnek tünik a lakás. Senki nem állítja, hogy Magyarország kimondottan jóléti demokrácia volna, Kelet-Európában élünk, ami a világnak azért a szerencsésebb fele. Igen, jobb norvégnak lenni anyagi szempontból, de középosztálybeli budapesti egyáltalán nem él rosszul. A válságból relatíve jól sikeredik a kikecmergés, nyilván jobb lenne ha jobbak lennének a korrupciós mutatók, de azért nem nyomor az élet a lakosság nagyobbik felének. Igen, Tiszabőn valóban szar közmunkásnak lenni.
2016. dec. 26. 16:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!