Ha elkezdek Budapesten vagy egyéb kisebb városban mekiben melózni (eddig csak ott melóztam, csak külföldön) akkor mennyi idő alatt lehetek inges, manager, stb?
A lényeg hogy valamivel nagyon le vannak nyúlva a magyarok.
Ezt pedig mindenki érzi...
A mekisfiú, de még az informatikus is.
Szóval, most hogy elmondtam miért nincs igazad és linkeltem is oldalakat, hogy lássad egyszerüen full "misztikusan" azt mondod, hogy az összes magyar le van nyúlva :D:D:D
OK. :D
"ki vallja be? Jólét van a világ 90%-hoz képest a maradék 10%-nál roszabb, ezt mindenki tudja."
Ja, persze. A mesékben...:D
Megbuktál matekból?
1 részt, a világ lakossága 7kkk, magyarországon átlagban jobban élnek amerikában (310kk), nyugat-euban (400kk), kanadában (35kk), japánban (127kk), dél-koreában (50kk), szingapúrban (5kk), hong-kongban (7kk), ausztráliában (23kk), qatarban (2kk), dubaiban (2kk),
Ez neked felső 10%? Marha jók a földrajiz ismeretei, tisztelt kapitalista fővállalkozó szmokingos úr!
"1 részt, a világ lakossága 7kkk, magyarországon átlagban jobban élnek amerikában (310kk), nyugat-euban (400kk), kanadában (35kk), japánban (127kk), dél-koreában (50kk), szingapúrban (5kk), hong-kongban (7kk), ausztráliában (23kk), qatarban (2kk), dubaiban (2kk),
Ez neked felső 10%? Marha jók a földrajiz ismeretei, tisztelt kapitalista fővállalkozó szmokingos úr!"
Jóü nézzük a te számaiddal az adatokat:
310+400+35+127+50+5+7+23+2+2 = 961
Nézzük a föld lakosságát, te azt irod 7 milliárd, amikor igazából 7.5
osszuk el egymással a két számot
961/7500*100= 12.8% (ha 7 milliárddal számolok 13.7%)
Valóban nem 10, nyilván korábbi válaszomban csak kb számot írtam. Nme hiszem, hogy megértetted volna a lényeget.
Hány éves vagy már bocs? Mondom átlagban. Tényleg ilyen hülyékért írnak ki kérdést GYIKen, hogy fölnyissák a szemüket aztán inkább megmarják a segítő kezet és visszafekszenek a mocsokba. Nekem elegem volt, tudjátok mit, meg is érdemlitek, hogy éhezzetek, fetrengjetek a porban 10E ft ért.
Állítólag az iskolában tanítják a % számítást. Az, hogy átlagban jobban élnek azt jelenti hogy magyarország fölött van a ranglistán % ban, amelyik országban átlagban jobban élnek az följebb kerül a jóléti 100.% os skálán. Tehát az, h. a föld népessége kb. 30%-a jobban él ennél a mocskos, undorító emberekkel telített országban akik olyan retardáltak hogy föl se fognak 1 tényt, értelmezni se tudnak egy szöveget, az az t jelenti, hogy magyarországon k. ra nincs jólét, csak azokat az idióta, ratarded birkákat etetik vele, akik olyan hülyék mint te, funckionális retardált ösztönlény analfabéták.
"Nekem elegem volt, tudjátok mit, meg is érdemlitek, hogy éhezzetek, fetrengjetek a porban 10E ft ért."
Szerintem megint magadból indulsz ki, drága! :D
Én speciel jól élek, tettem érte, és lám sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!