Ha elkezdek Budapesten vagy egyéb kisebb városban mekiben melózni (eddig csak ott melóztam, csak külföldön) akkor mennyi idő alatt lehetek inges, manager, stb?
És ennek mégis mi köze a kérdéshez, hogy ki mennyit kap?
Egyébként szerinte irhatnál blogot! Nem mintha bárki is olvasná, de legalább nem ezt az oldalt szemetelnéd tele a hülyeségeiddel.
csak sokkoló hogy otthon mennyire divat hogy a sima melós le van nyomva teljesen a sárba, a managerfiú meg sokkal többet kap.
De a magyar ezt szereti, mert élvezettel nézheti így le az éhező munkást.
Az a terv hogy elkezdek egy mekiben dolgozni és alapítunk egy szakszervezetet a melósokkal.
És remélhetőleg csatlakozik hozzánk rengeteg hasonló munkás.
Aztán sztrájkolunk.
Am pont most emelnek vagy 15%-ot a minimálbéren és a garantált bérminimumon pedig 25%-ot, ami akárhogy is nézzük jelentős.
Nem tudom mit akarsz még ennél jobbat, mert évi 15/25 % emelés az elég nagy mértékű. (a garantált nettó bérminimum például már 100 nettó fölött lesz)
Igaza volt az egyik válaszolónak, ahhoz hogy valaki feljebb lépjen tovább kell képezned magad.
Én is munka mellett végzem az egyetemet hogy, ha elvégzem több legyen a fizum. Áldozatokkal jár, mert míg sulizok semmi szabadidőm sincs (most is csak azért gyakorizok, mert korán reggel van, de lassan mennem kell tanulni) de tudom rinyálni és siránkozni könnyebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!