Reklamalhatok, hogy hiányzott a DVD melléklet?
Könyvet rendeltem ajándékba az öcsémnek, aki zenész. Ez antikvar példány volt, es a leírásban az szerepelt, hogy DVD melléklet van hozza, ami fontos szempont volt a rendelesnel.
Itthon kibontottam, es hianyzik a DVD melléklet. Oke, hogy olcsóbb, mert anikvar (mondjuk csak antikvar volt belole), de ez csak szerintem nem fair igy?
Igen, reklamálhatsz, SŐT! Mindenképpen reklamálj és elállhatsz az adásvételtől is - ugyanis erre az esetre tipikusan vonatkozik az internetes adásvételre vonatkozó elállási jog: nem azt kaptad, amit meghirdettek, meg lettél tévesztve.
Mivel a leírásban is az szerepel, hogy DVD melléklettel, ezért teljesen jogos a reklamációd.
Az elállástól való jognál az átvételtől számított 14 napon belül kell jelezni, stb. Itt olvashatsz róla bővebben:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!