Hol reklamálhatok, ha erkölcsi bizonyítványomat rosszul postázták?
Figyelt kérdés
Meg lett adva anyukám neve a postázandó személyként és ennek ellenére az én nevemre küldték, de én nem tudom átvenni, anyukámnak pedig nincs meghatalmazása. Mit tehetek, hol reklamálhatok, mert a postás semmilyen címszóval nem hajlandó odaadni.2014. dec. 11. 21:01
1/3 anonim válasza:
mire hivatkozik?
hogyan lett feladva?
hivatalos irat vagy hivatalos irat saját kézbe? (én régen kértem, de úgy rémlik hivatalos irat, nem sk)
első esetben hozzátartozó átveheti, második esetben nem
2/3 anonim válasza:
rosszul emlékeztem sk postázzák, ez esetben a KEKKH ügyfélszolgálatát hívd!
3/3 A kérdező kommentje:
Csak e-mailt tudok írni, mert külföldön vagyok. Sajnos nem tudom mi volt a levélen, de a kérelem kitöltésekor minek adtam meg más személyt átvételre, ha figyelembe se vették. Szánalmasak! Írtam e-mailt nekik, nem tudom arra hajladóak lesznek-e válaszolni és persze mikor, mert közben semmit nem tudok csinálni.
2014. dec. 12. 02:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!