5000 fontot keresek Londonba, és az asszony minden hónapban elkölti, kérdem én! Hova lehet ennyi pénzt elkölteni?
Figyelt kérdés
2016. dec. 15. 19:46
11/18 anonim válasza:
ezért nem kell közös számlát használni az asszonnyal!
talán kérdezd meg tőle!
Bármennyi pénznek a seggére lehet vágni.
12/18 anonim válasza:
Cserelj le a feleseged ram, en csak 2000-et koltenek el nyom nelkul es finom vacsoraval is varnalak. :D
Szallitassal sincs problema, mar itt vagyok Londonban. 😂😂
14/18 anonim válasza:
én beérem havi 1000rel is, nem kapsz érte semmit, sőt láb alatt se leszek mert 1000km-re vagyok tőled.
szoli, műköröm, masszázs, wellness.. meghívja még 5 barátnőjét és máris elillant az a kis aprópénz amit keresel.
15/18 anonim válasza:
Ha a csajom elköltené az összes pénz biztos gyk-n érdeklődnék, nem a hülye pitsánál, kézenfekvő.
16/18 anonim válasza:
A vilag osszes penzet el lehet kolteni. 5000 font nem egy akkora osszeg hogy ez barkinek gondot okozzon.
17/18 anonim válasza:
Havi rendszerességgel azért elég durva úgy elkölteni közel két millát, hogy annak nyoma ne maradjon.
Már ha igaz a történet, amiből én spec. egy szót nem hiszek el. Aki 5 rugót megkeres fontban, az nem lehet olyan balfék, hogy így megmajmolja a nője.
18/18 anonim válasza:
meg el sem árulja mivel foglalkozik. biztos valami dealer, akinek a csaja rájár az árúra. azt itt játssza nekünk az ártatlant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!