Pénztárosok, hogyan spóroltok az aprópénzzel?
Nemrég kezdtem pénztárosi pályafutásomat. Az 5, 10, 20, és 100 ft-os érméket hamar elfogyasztom. Próbálok aprót kérni a vásárlóktól. Pl. 5325 ft-ba kerül a termék, kérek 325-öt, 25-öt, 5-öt, de nem mindig kapok. Ti hogyan kerülitek el, hogy elfogyjon az apró?
Egyéb pénztárosi tanácsokat is szívesen fogadok, előre is köszönöm :)
1. vagyok.
- szeretsz emberekkel foglalkozni: igen, ezt millió más szakma képviselője elmondhatja magáról (orvos, jogász, tanár, bármilyen ügyintéző stb.)
- szeretsz számolni: ma már minden helyen a gép számolja ki helyetted a visszajárót. Maximum műszak végén kell leszámolnod kétszer a kasszád tartalmát.
- kihívásnak tartod megtanulni a pénztárgép kezelését: nagyjából félórába telik, legalábbis minden diák, akit valaha betanítottam, képes volt erre.
Nem szívózni szeretnék, és ne haragudj az offért, csak igazán érdekesnek találom, hogy számodra az álommeló az, ha éhbérért gürizel egy igen csak megterhelő munkakörben, ami pár hét után annyira monotonná válik majd, mint egy akármilyen gyári meló nulla, azaz NULLA kihívással.
Életemben nem találkoztam még emberrel, aki nem kényszerből csinálta volna ezt a munkát. :)Remélem, akad más érved is, amiért ezt a melót választod, különben hatalmasat fogsz csalódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!