120000 Ft fizetésből megélni? (albérlettel együtt) Ötletek? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Januártól új munkahelyem lesz,ahol várhatóan azt mondták 120000Ft lesz a fizetésem.
Mivel még fiatal vagyok (19 éves) a szüleimmel élek,viszont szeretnék albérletbe költözni,amint lehet.
Azok akik kb ennyit kerestek illetve keresnek,hogyan szoktátok beosztani a pénzt?
Mennyi megy el kajára körülbelül?
Mennyi az autóra?
És egyebekre?
Mindenre kíváncsi lennék
2016. dec. 7. 14:32
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Párommal költöznénk,tehát nem egyedül.
Heves megyében élek és itt is néztem albérleteket,egy elég kicsi városba.
2 szobás albérleteket körülbelül 60-70 ezer forintért lehet kivenni (ezeket a mai nap néztem).
2016. dec. 7. 15:20
13/15 A kérdező kommentje:
160000 Forint körüli,de neki változik minden hónapban. Ő kisvállalkozó.
2016. dec. 7. 16:35
14/15 anonim válasza:
Na akkor én,mint egri azt mondom ha ketten kaptok 200-at böven meg lehet élni. Mi kijövünk itt 40ezres albérlettel kisbabával és egy ovissal ,autó fenntartással ennyiből. De azért szűkösen. Inkább azt mondom ennyiünknek kell 220ezer. A gyerekek nem sok költség még,szóval kettőnk kiadásaira kell 210 kb. Persze ebben benne van tankolás is 10-20ezerért. Helyben van a munkahely,autóval járunk mindenhová,anyósék messzebb,úgy jön a plusz tankolás,amúgy elég lenne 10 a benzinre. De váratlan kiadásokkal kalkulálva kevés ennyi,de mi hitelkártyával vásárolunk,ahhoz hogy arra jó kereted legyen,kevés a 120ezer fizu. Én ha a mínuszból kiszedem a váratlan kiadásokat,telefon csere,autó javitás (csak az volt fél év alatt 400 ezer ,mert ilyen pechesek vagyunk ),akkor megélünk az össz 280-300 bol bőven,amiben az alap dolgok vannak és mellé mozi,kirándulás belefér,meg évi egy nyaralás is belföldön.
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. dec. 8. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!