Most komolyan én voltam az inkorrekt?
Egy kisebb értékű tárgyat akartam volna megvenni (5500 forint). Mára beszéltük meg az időpontot, 1 óra körülre. Reggel 8-kor interneten lemondtam a találkozót, 11 órakor pedig sms-t is küldtem, biztos, ami biztos alapon. Nem tudtam elmenni a cuccért, kértem, hogy csúsztassuk át holnapra. Erre azt írta, hogy ezek után természetesen tárgytalan az üzlet.
Hozzá tartozik a történethez, hogy elmentem volna a faluba, és a felesége adta volna át, aki egész nap otthon szokott lenni. Olyanokat írt nekem, hogy ő emiatt nem ment dolgozni, kivett egy szabadnapot, mert a feleségének dolga volt.
Szerintetek kimarad bárki is a munkából, azért, hogy 5,5K-ért eladjon valamit??? Ha valamilyen csoda folytán ez mégis igaz, akkor meg mi a francért nem tudta lemondani a találkozót?
Egyébként kirakta a cuccot sokkal drágábban hirdetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!