Inkorrekt tulajdonos, ti mit tennétek?
"ha mindig engeded, hogy megalázzanak"
Hogy jön a feljelentés a megalázáshoz? Azért, mert most feljelenti, szerinted az illető legközelebb nem fog megalázóan viselkedni? Semmi köze a kettőnek egymáshoz.
Ha jogsértés történt, az incidenstől függetlenül jelenteni kell. A kérdező ugyanakkor részese volt a jogsértésnek, az incidens előtt kifejezetten élvezte, hogy a bérbeadóval közösen megkárosítják a társadalmat, és nem fizetnek annyi adót... Ezzel előjönni most szerintem gerinctelenség.
Ha a beszélgetést meg megalázónak gondolta, simán csak le kellett volna tennie a telefont. Így lehet azt kommunikálni, hogy nem tűröm, hogy velem így beszéljenek. Nem úgy, hogy "fú de csúnyán beszéltél velem, sírtam, és tehetetlen voltam, annyit tudtam kitalálni, hogy most akkor jól felnyomnak a navnál..."
Amúgy meg a reakciódból ítélve te is éretlen személyiség vagy, ha nem tudsz felülemelkedni a vélt sérelmeden...
Kérdező, nőlj fel, és lépj tovább! Nem leszel erősebb, ha szólsz a NAVnak. Sőt. Kifejezetten rosszat fog tenni a személyiségfejlődésednek.
" a kis szemét milliomos,van vagy három cége,150 cm magas, de akkora autóval jár hogy ki se látszik belőle"
Ez hogy jön a kérdéshez? Itt valaki nagyon irigy, tipikus prosztó mentalitás.
"de most kezdtem volna azzal az első hónapban hogy ez inkorrekt?"
Nem ez a téma, és nem is egyszerű a válasz. Alapvetően IGEN, kezdted volna úgy. De persze megértem, örültél, hogy van egy kialkudott helyed, nem akartad elveszíteni. Na itt jön az, hogy hagyod-e magad megalázni, vagy kiállsz bizonyos elvek mellett. Ne érts félre, nem állítom, hogy én másképpen döntöttem volna, mint te! Ugyanakkor a mondandóm csak az, hogy most, utólag vagdalkozni NAV-val nem gerinces, én nem tenném.
Lépj túl, ne ezen járasd az agyad, ez nem visz előre! Foglalkozz azokkal a dolgokkal, amiktől neked és a családodnak jobb lesz! Ne sírj, anya, a lelki béke a legfontosabb!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!