Postai Csomagküldésről segitség?
1-es, elolvastad a kérdést?
POSTÁN szeretné a vevő - nem futárral.
Kérdező, mekkora az a modul?
Súly, cm?
1# DPD-vel szoktam csomagöt küldeni de a vevő a postán szeretné valamilyen okból igy az kellene megoldanom
2# Ramról lenne szó 14x6cm kb. és 65g
Nem tudom hogy hogy kellene fel adni be-e kell csomagolni vagy ilyesmi és értetlenül nem akarok a postán feltartani a dolgokat..
Ha még nem késő: jó lenne alaposan becsomagolni, hogy a dobálástól se legyen baja, pl. buborékos fóliába, ha van. Ha nincs, akkor a legközelebbi gyógyszertárban biztosan tudsz kérni - valamiket abban szoktak kapni és általában kidobják a buborékfóliás csomagolást.
Ha becsomagoltad, akkor veszel egy közepes méretű borítékot (A4-es fele), megcímzed és beleteszed. Feltétlenül ragaszd le cellux-al, hogy ne tudják menet közben kiszedni!! Sajnos kaptam már üres borítékot :-(
Másik fontos dolog: mindenképpen AJÁNLOTT LEVÉL-ként add fel, mert csak ekkor lehet nyomon követni, ha elveszik a posta hibájából, akkor van kártérítés és ilyenkor a címzettnek alá kell írnia. Így lenne a legbiztonságosabb a postázás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!