Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » SOS segítség kéne! Hogyan...

SOS segítség kéne! Hogyan juttassam el a vevőhöz?

Figyelt kérdés

Hirdettem valamit az interneten, viszont úgy néz ki postán kéne elküldenem, és fogalmam sincs, hogy működik ez, tudom, szégyen:D

Egy cipős doboz méretű a csomag, 1 kg.

A vevő fizetné a postaköltséget az árral együtt.

Hogy megy ez?

Honnan tudom meg, hogy mennyibe kerülne feladni?

Az árat előre kérném tőle majd átutalni, de gondolom akkor vele utalná a postaköltséget is, viszont akkor előtte be kéne mennem a postára megkérdezni, hogy mennyibe kerülne elküldeni ezt a csomagot, nem?

(Bocsi, teljesen kezdő vagyok ebben, viszont ezt fontos lenne eladnom.)

2016. jún. 25. 17:13
 1/4 anonim ***** válasza:

1 kg-os, cipős doboz méretű csomagot fel tudsz adni ajánlott levélként - de ez igen sokba kerül: 1.240 ft

Ha van nyomtatód és be vagy regisztrálva a Vaterán, akkor fel tudod adni Vaterafutár MPL házhoz 950 ft-ért vagy csomagautomatába 490 ft-ért (persze csak akkor, ha a vevőnek jó a csomagautomatás megoldás)

Van még egy csomó megoldás, csak tudni kéne, Neked mi van és a vevőnek mi a jó? Pl. Foxpost 200 ft.

2016. jún. 25. 17:21
 2/4 anonim ***** válasza:

belföldön, mlp küldemény 950Ft 2 kg ig.

[link]

kitöltöd, alul megrendeled, a papírt kinyomtatod, a csomagot becsomagolod, ráírod a feladót és a címzettet, majd a postán átadod a csomagot, a kinyomtatott papírt meg a pénzt a postásnéninek. másnapra ott a csomag a vevőnél.

Pénzt + postaköltséget meg előre átutalja

2016. jún. 25. 17:23
 3/4 anonim ***** válasza:

#1 " be vagy regisztrálva a Vaterán, akkor fel tudod adni Vaterafutár MPL"

Ehhez nem kell vaterás regisztráció, mpl csomagküldést bárki igénybe veheti aki megfizeti

2016. jún. 25. 17:23
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Ennyit írt, hogy írjam meg, mennyi az ár szállítással együtt, semmi konkrétumot, így nekem kéne választanom, de nem vagyok otthon ebben a témában.

2016. jún. 25. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!