SOS segítség kéne! Hogyan juttassam el a vevőhöz?
Hirdettem valamit az interneten, viszont úgy néz ki postán kéne elküldenem, és fogalmam sincs, hogy működik ez, tudom, szégyen:D
Egy cipős doboz méretű a csomag, 1 kg.
A vevő fizetné a postaköltséget az árral együtt.
Hogy megy ez?
Honnan tudom meg, hogy mennyibe kerülne feladni?
Az árat előre kérném tőle majd átutalni, de gondolom akkor vele utalná a postaköltséget is, viszont akkor előtte be kéne mennem a postára megkérdezni, hogy mennyibe kerülne elküldeni ezt a csomagot, nem?
(Bocsi, teljesen kezdő vagyok ebben, viszont ezt fontos lenne eladnom.)
1 kg-os, cipős doboz méretű csomagot fel tudsz adni ajánlott levélként - de ez igen sokba kerül: 1.240 ft
Ha van nyomtatód és be vagy regisztrálva a Vaterán, akkor fel tudod adni Vaterafutár MPL házhoz 950 ft-ért vagy csomagautomatába 490 ft-ért (persze csak akkor, ha a vevőnek jó a csomagautomatás megoldás)
Van még egy csomó megoldás, csak tudni kéne, Neked mi van és a vevőnek mi a jó? Pl. Foxpost 200 ft.
belföldön, mlp küldemény 950Ft 2 kg ig.
kitöltöd, alul megrendeled, a papírt kinyomtatod, a csomagot becsomagolod, ráírod a feladót és a címzettet, majd a postán átadod a csomagot, a kinyomtatott papírt meg a pénzt a postásnéninek. másnapra ott a csomag a vevőnél.
Pénzt + postaköltséget meg előre átutalja
#1 " be vagy regisztrálva a Vaterán, akkor fel tudod adni Vaterafutár MPL"
Ehhez nem kell vaterás regisztráció, mpl csomagküldést bárki igénybe veheti aki megfizeti
Köszi a válaszokat!
Ennyit írt, hogy írjam meg, mennyi az ár szállítással együtt, semmi konkrétumot, így nekem kéne választanom, de nem vagyok otthon ebben a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!