Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tegnap a tescoban az önkiszolg...

Fire1989 kérdése:

Tegnap a tescoban az önkiszolgáló pultnál fizettünk. Vagyis mégsem, mi a teendő?

Figyelt kérdés
Kártyás fizetés után barátnőm megkapta az sms-t a levonásáról, de a gép kiadott egy kis papírt, hogy kapcsolódási hiba a pénztárral, vagy hasonló, én közben belepakoltam a kosárba, a motitor csak töltött, valami sok p-s szöveg volt infós vagy banki szaknyelven. Mi meg azzal a kis papírral(Máskor is volt, hogy a sok szarakodás után eljöttem/jöttünk, de mindig ki lett fizetve kpval.) eljöttünk. 1,5 óra után hívott párom, hogy sztornózták a fizetés, ergo ingyen volt az az 5-10000 közötti bevásárlás. Én hagynám az egészet, de ő fél, hogy rendőrségi ügy lesz belőle. Meg egy hónapig nem megy oda.Valaki tesco-ban dolgozó tud segíteni, hogy mi ilyenkor ott a teendő? Van bent valami procedúra, történhet bármi ránk nézve?

2016. nov. 22. 06:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
90%

#6: "Hiába önkiszolgáló, mindig van ott egy vagy két alkalmazott, aki segít használni a gépet, felügyel."

Igen, felügyel. Ha a gép jelez, hogy baj van, vagy ha valaki szól, esetleg rendellenességet lát, akkor odamegy, és segít. De nem feladata lesni a terminál kijelzőjét, miközben fizetsz. Fizikailag nem is megoldható egyszerre X darab pultnál.

"rendőrségi ügy biztos nem lesz belőle, elég abszurd gondolat amúgy... :D"

Egy közeli kisvárosban 3 tekercs vécépapír ellopásából lett rendőrségi akció. Nem vicc, neten utána is nézhetsz. :D

2016. nov. 22. 09:54
 12/17 anonim ***** válasza:
95%
Gondolj bele, hogy te vagy a másik oldalon. A kedves vevő látja, hogy nem fizetett, de baxik visszamenni, neked kell rendezni a kárt.
2016. nov. 22. 10:17
 13/17 anonim ***** válasza:
87%

Persze hogy visszamennek es jeleznem.

Nem vagyok egy mocskos tolvaj aki lelep mas tulajdonaval.

2016. nov. 22. 10:19
 14/17 anonim ***** válasza:
25%
BANKRABSZOLGÁK! felejtsétek el a kártyát, csak KP!
2016. nov. 22. 10:48
 15/17 anonim ***** válasza:
51%
hulyeseg, ahol tudom kerulom a KPt.
2016. nov. 22. 10:52
 16/17 anonim ***** válasza:
96%

Mi jártunk igy egyszer, szóltunk a biztonsagi őrnek (nem az, de a kolléga), es ha jol emlékszem, tőlünk levontak mg egyszer, de másnapra visszakerült az egyik összeg a számlára. Tehat egyszer fizettünk. Mert tőlem tenyleg levonta, de a Tesco számláján nem jelent meg.

En várnék holnapig, ha tenyleg nem vontak le (azaz ingyen vasaroltatok), visszamennek es jeleznem. Tudom, gyakorlatilag nincs ilyen a mai világban, de egy százasert is mentem mar vissza (amikor magával szemben tévedett az elado), mert az ilyen dolgok teszik széppé az életet. Nem a büntetés motivál.

2016. nov. 22. 13:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Én kifizetném.
2023. júl. 10. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!