Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy lehet megélni Magyarorszá...

Hogy lehet megélni Magyarországon?

Figyelt kérdés
Úgy értem, egy olyan embernek akinek csak egy érettségije meg egy haszontalan (tényleg az mivel ezt a fajta munkát érettségihez szokták csak kötni) szakmája van, ÉS nincs saját lakása. Mert ugye Pesten egy albérlet 100-nál kezdődik kb, plusz rezsi plusz félmilla kaució stb. Egy fizetés meg úgy átlagban talán 100 körül. Még ha több is lenne valamivel, az rámenne az albérletre. Tényleg meg lehet élni valahogy ebben a kicseszett országban úgy, hogy nem szerzek húsz diplomát (bár abban is kételkedek hogy az segítene), nincs protekcióm meg stb stb? Főleg hasonló emberek tapasztalatait várnám. Köszönöm a normális válaszokat.
2016. nov. 14. 08:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
74%

Gyári munkára tudom ajánlani Veszprémben Contit. Még letelepedési támogatást is nyújtanak! :)

De csak egy példa.

2016. nov. 14. 17:30
 22/25 anonim ***** válasza:
24%

# 20

Akkor kretén vagy, hogy ott dolgozol (már bocsánat)... Egy árufeltöltő is többet keres nettó 113e-nél lassan (gyorsan). Nálunk pl. bruttó 300 alatt SENKI nem keres az irodában, még a félanalfabéta droid asszisztensek sem. Pedig némelyiknél csodálkozom, hogy a nevét le tudja írni helyesen, annyi esze van.

2016. nov. 14. 17:56
 23/25 anonim ***** válasza:
17%
20: Már ne haragudj, de ha Bp-en te 113-at keresel, akkor az a te hibád.
2016. nov. 14. 19:42
 24/25 anonim ***** válasza:
3 gyerek, csok, 3 millió önerő. Aztán temetésedig fizethetsz.
2016. nov. 15. 06:31
 25/25 A kérdező kommentje:
Egyébként rájöttem hogy sehogy ezért kijöttem angliába és most kétszer annyit keresek mint egy jobb fizetés otthon
2017. febr. 21. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!