Mi a véleményetek a Frondeo szolgáltatóról? Több lent.
Figyelt kérdés
Olvastam a Frondeo cégről.
Ez egy olyan cég mint a t-mobil és társai. Csak még nem publikusak. Fb-n nézzétek meg! Van pár gyanúm hogy átverés az egész. Szóval arra lennék kíváncsi hogy van e olyan ember aki valóban regisztált már és be is fizette a az egyszeri tagságdíjat (5000-ft)meg az alapcsomagot ami 3000-ft. Aki igen és már használja a kártyát és nem átverés akkor azt még köszönném ha jelezné felém.
Kellene egy olyan oldal is,hogy akit atvagott a kamu ncore oldal...,mert engem igen,2000 ft al...
Bocsi az offeert
2017. szept. 26. 07:03
12/18 tomek111 válasza:
Az egész egy nagy kamu! Olyanokat számláznak amik soha nem történtek meg. Mindent a Telekomra hárítanak,közben ők a lehúzók. Jó hír hogy eljárás indul ellenük és ha neked is volt illetve van velük konfliktusod akkor írj.
2017. okt. 9. 03:26
13/18 anonim válasza:
A facen volt egy oldal a hat ft cegrol,mert ezen a neven futnak most.Itt le lehetett irni a dolgokat cenzura nelkul.De sztem toroltettek,mert feltek,h kiderulnek dolgok. .
2017. okt. 9. 06:18
14/18 anonim válasza:
Most neztem az oldalukat egy alregirol a facen.Valaki irta,h milyen jo,h csak poztiv visszajezesek vannak,megnyugtatja..Odairtam,h persze,mive a kellemetlen,es negativ kommenteket torlik....El is tunt par perc mulva ez a hsz.om is...!!! Tiltva is lettem,nem tudok irni oda tobbet.
Ez azert tobb mint gyanus,es felhaborito...!!
2017. okt. 9. 07:41
15/18 anonim válasza:
A frondeót felejtsétek el, mert egy gerinctelen, sumák banda! Itt cenzúrázatlanul lehet az összes hazai mobilflottáról beszélgetni: [link]
Persze itt is van ügynöke a frondeónak és hirtelen regisztrált kamu profilokat is bevetnek, de szerencsére elég átlátszóak, mert mindig lebuknak. :D
2017. okt. 11. 17:19
16/18 anonim válasza:
15 napra beállított kártyás utalást 14 nap után törölték, majd alpári hangnemben fenyegettek potom 13 ezer forintért ügyvéddel. Tegyük fel, júniusban telefonálsz, és július15.-én már tiltanak. Az alföld közepén voltunk a gyerekkel, a legrosszabbkor, figyelmeztetés nélkül történt a dolog. Jó fél óra volt, mire lenyugodtam, és fel tudtam hívni a férjem. Ő megnyugtatott, hogy csak a szájuk nagy. Vigyázni kell velük. Én nem ajánlok alternatívákat, mindenki megkeresi a magáét úgy is. Hogy volt behajtócég, vagy valami maffiások azt nem tudom, de a hangnem kísértetiesen hasonlított arra, mintha egy BKV ellenőrrel beszélnél. Kritikán aluli
2018. febr. 10. 23:35
17/18 Smoke1977 válasza:
Szisztok!
Annyi kiegészítést tennék, hogy kifizettem a 15000 ft számkiadási díjat, de 30 azaz harminc napig ül még rajta a fosdeo...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!