Mi a véleményetek a Frondeo szolgáltatóról? Több lent.
Olvastam a Frondeo cégről.
Ez egy olyan cég mint a t-mobil és társai. Csak még nem publikusak. Fb-n nézzétek meg! Van pár gyanúm hogy átverés az egész. Szóval arra lennék kíváncsi hogy van e olyan ember aki valóban regisztált már és be is fizette a az egyszeri tagságdíjat (5000-ft)meg az alapcsomagot ami 3000-ft. Aki igen és már használja a kártyát és nem átverés akkor azt még köszönném ha jelezné felém.
A 15000 forintos kilépési díj csak akkor van, ha a tel.számot tőlük vetted, és azt meg akarod tartani a kilépéskor!
Ha számhordozással vitted be valamelyik szolgáltatótól, akkor nincs.
En most olvastam roluk a Facen.Kecsegteto ajanlat.De valami bibi van,mert a negativ hsz .okat torlik.En regiztem,akkor lattam,h titoktartast kernek,es 5000 ft egyszeri adm.os dij van.Errol nem ejtettek egy szot se.Irtam nekik ,gyorsan toroltek az oldalrol ,es tiltottak...
Csak a kerdesek,es jo kritikak maradhat ak a hsz.ok kozott a facen.ez azert gyanus!!!
Erdekes...tiltottak az oldalrol,miutan valaszoltam,mi ebben a csapda...
6 ft oldal,a regisztracio utan kozlik csak ,hogy egyszeri 5000 ft os adminisztracios dij is van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!