Mit tehetek ebben az esetben a Paypal-lal?
Szóval az a helyzet hogy van 2 Paypal fiókom.
Az 1. fiókomhoz hozzá van csatolva mind a két bankkártyám.
A 2. fiókomon pedig pénzt tárolok, bankkártya itt nincs.
Ebayen most elnyertem egy licitet, így gondoltam a 2. fiókomon úgyis megvolt majdnem a szükséges összeg utaltam rá még egy kicsit az első fiók bankkártyáiról. Ebayen ekkor rámentem a fizetés opcióra és azt írta adjak hozzá bankkártyát, holott a 2. fiókon már megvolt a szükséges összeg. Megpróbáltam hozzáadni ekkor a bankkártyáim, de nem engedte(feltételezem azért mert már az első fiókomhoz hozzá lettek adva). Ekkor rámentem az első fiókomra "lecsatoltam" az egyik bankkártyát gondoltam gyorsan átröpítem a másikra amíg kifizetem és majd visszarakom. Leválasztani sikerült, viszont a másikhoz valamiért hozzáadni nem tudtam, nem engedte. Ekkor visszamentem az első fiókomra és ahhoz sem engedte újra hozzáadni mert a "bank megtagadta" vagy ilyesmit írt. Most mit tehetek? Hogy fizessem ki ezt és hogy adjam vissza a bankkártyáimat hogy mind a kettő az első fiókon legyen?
Feltételezem lehetséges lenne az a megoldás hogy a szükséges összeget a 2. Paypal fiókról egy az egyben átutalom az elsőre és így onnan fizethetnék, viszont annak egy több ezer forintos díja lenne, amit azért nem szívesen fizetnék ki azért mert bankkártya nélkül nem tudok Paypalról számláról ebayre utalni.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!