Mit tehetek ilyen esetben? Munkahely és gyerekvállalás?
Figyelt kérdés
Az én próblémám az hogy családot szeretnénk a párommal, vagyis már belekezdtünk. 2014.08.25.-étől vagyok bejelentbe a munkahelyemen. ez a szerződés 1 évre szólt. Mivel ez lejárt kötöttünk egy másikat ami 2015.08.31.-étől lett határozatlan idejű 3 hónapos próbaidővel. Sajnos mivel kellett a pénz akkoriban muszály volt aláírnom azt a papít amiben az állt hogy 2015.11.27,.ével megszünt a szerződés vagyis a próbaidő. De megtartanak csak félnek hogy teherbe esek.Újjabb szerződés ami már csak 1 hónapra szól 2015.12.01-tól 1 hónapig és ebben is próbaidő van. És ezt a szerződést kaptam meg most januárban is úgyan úgy 1 hónapos próbaidőset. 4 órában vagyok bejelentve, de 8-17 óráig dolgozok. Jelenléti ívet úgy írom hogy 8-12-ig és 12-16-ig. Találtam olyan számlát is amin szerepel a nevem mert én írtam de akkor még be sem voltam jelentve. A kérdésem hogy mit tudnék tenni hogy ha sikerül teherbe esnem akkor ne kapjak olyan keveset amennyit kapnék. Fordulhatok esetleg munkaügyi bíroságra ha meg van kb 10 db jelenti ív és a számlát is le fényképeztem?2016. jan. 9. 17:44
1/5 anonim válasza:
Aláírtál? Igen
Jelenlétit aláírtad? Igen.Írtál számlát, amikor nem is voltál bejelentve? Igen.
Mit akarsz te a bíróságtól?
2/5 anonim válasza:
Semmit nem tudsz tenni mivel partner vagy benne téged is megbüntet a NAV és behajtja ám rajtad a be nem fizetett adókat...
3/5 anonim válasza:
Kisanyám, ugyanolyan cigány munkát csinálsz te is, mint a cég, minek mennél bíróságra? Ehhez pofa kell!
4/5 A kérdező kommentje:
Ti aztán hülyeséget beszéltek! Beszéltem egy ügyvéddel, és simán mehetek munkaügyi bíróságra!! Sőt ismerek nem is 1 olyan embert akik ugyan ilyen esetben voltak és mentek munkaügyi bíróságra és nyertek!
2016. jan. 10. 07:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!