Milyen papírok kellenek egy új munkahelyre és hol kaphatom meg őket? (költözésnél elvesztek az előző mhelyről visszakapott papírjaim)
Figyelt kérdés
Ahol (azaz az előző munkahelyen) kb. 5 évig dolgoztam, tehát nincs nagy rutinom abban, hogy milyen papírokra van szükségem általában és főleg, hogy azokhoz hol juthatok hozzá ha elhagytam:)
Tudom-tudom, valószínűleg úgyis megmondanák, hogy miket szerezzek be, de szeretnék nem akkora lame-nek tűnni, mint amekkora ezek szerint vagyok:)
2010. ápr. 26. 08:41
1/2 A kérdező kommentje:
Ja, és Budapest:)
2010. ápr. 26. 08:53
2/2 anonim válasza:
Előző munkahelyeden ki kellett állítaniuk az ún. MIL ( jövedelmigazolás)lapot. Arról kérj egy hiteles másolatot, ha nincs meg. Ha munkanélkülin voltál, akkor arról is kell a papír. Valamint kell a TB kiskönyved. Ezt is az előző munkáltatódtól kellett megkapnod, amikor kiléptél onnan. Mi ezeket szoktuk feltétlenül kérni. + ott vannak a személyes iartok, bankszámlaszám, nyugdíjpénztári okirat, bizonyítványok. Meg gondolom a háziorvosodtól is kell majd papír, amivel az üzemorvoshoz mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!