Mit tehetek ilyen esetben? (Kábelszolgáltatóval van problémám) Részletek lent
Faluhelyen élünk,a helyi kábelszolgáltatónál igényeltük a csatornákat,2éves hűséggel,ami idén novemberben jár le!
Tavaly nem nagyon volt probléma a szolgáltatóval,de az idén már szinte nincs olyan nap,hogy egy-egy csatorna ne tűnne el 1-2 vagy több órára!De olyan is sokszor előfordul,hogy egy csatorna sem jön be.A hibabejelentő vonalat ha hívom és szólok,ők nem tudnak semmit,vagy fel sem veszik!
És az az érdekes,hogy a csekkeket már év elején kipostázzák egész évre.Fizetek érte 4700ft-ot.
De amikor városon laktam,az ottani szolgáltatóm havonta küldte a csekket és ha valamiért több órán keresztül nem tudtak szolgáltatni,akkor vagy kevesebbről szólt a csekk,vagy pedig x összegű kötbért fizettek nekem!
Itt ilyen nincs!
A szerződést is átnyálaztam már nem egyszer,de abban csak az előfizető kötelezettségeiről van szó.Arról egy betű nincs,hogy akkor mi van ha a szolgáltató nem tudja vállalni a műsorszórást!
Ha a hűségidő lejárta előtt felbontom a szerződést,akkor nekem ki kellene fizetnem a hátralévő csekkeket novemberig!
De nekem ez a megoldás nem jó!
És nem azért mert nincs pénzem és ki akarok alóla bújni,hanem egyszerűen felháborító,amit csinálnak!
Tehetek valamit?
Igazából nem sok megoldása van a Te ügyednek,mert :
-Lemondani nem tudod mert hűségidős vagy.
-Másik szolgáltatóra váltani nem tudsz,mert nincs másik.
-Ezt ők is jól tudják ezért nem is akarnak neked árengedményt adni.Ugyanis mit tudsz csinálni ?
-Ha lejár novemberben a hűséged,újra velük kötsz ezek után is szerződést,mert ha nem, nem nézel tv-t ?
Ez van ha monopolhelyzet van.
Tudok másik szolgáltatót!
Már ki is néztem!És ráadásul még 1000FT-tal olcsóbb is lenne,mint a jelenlegi és minőségileg is jobb!
A családban van már valakinek ettől a szolgáltatótól tv-je!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!